Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Taky sem nedávno brečel málem. Díra jako hovado pod břečkou. Naštěstí mám zimní 16"
- Reklama
odnesla to jen pneumatika? vidim skrably rafek... to nepotesiSkrolant píše:Silnice versus OPC skóre 1:0
dnes jsem se jel podívat na místo, které bylo včera v noci pěkně pod sněhem
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Taky mě to se*e
I na 15kách jsou to děsný rány. Mi z toho začal povrzávat interiér, už se těm dírám nejde ani vyhnou. A to nás čeká ještě tak měsíc zimy
I na 15kách jsou to děsný rány. Mi z toho začal povrzávat interiér, už se těm dírám nejde ani vyhnou. A to nás čeká ještě tak měsíc zimy
- destroyer_svk
Mozno trocha OT ale dnes som vyskusal jednu vec.Mame doma aj Favorita s ktorym sa cez zimu,najma ked je sneh,jazdi len sporadicky a od januara (ledna) toho vela nenajazdil a napriek tomu ze som akumulator na jesen nabijal,v piatok akosi nenastartoval.(akum. Exide,2 roky).Tak som dal akum. na nabijacku a len tak zo zvedavosti som zapojil akumulator co som pred dvoma rokmi v januari vymenil na Astre,cize origo Varta 70 Ah,400 A (DIN),vyrobeny 13/2006.Mal som ho v zalohe doma,dva roky polozeny v dielni,bez pohybu a tepla,akurat asi pred rokom bol jeden den na nabijacke.Inak absolutne nic s nim nebolo robene,akurat som viackrat pocul ze na coho este drzim doma.A dnes bez problemov nastartoval ako novy,bez zavahania.Prijemne ma to prekvapilo.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
dneska ráno emise + STK, počet závad: 0
za necelých 14 dní už bude astra doma 4 roky, letí to...
za necelých 14 dní už bude astra doma 4 roky, letí to...
Ja byl taky dnes na technicky, ale s geckem, nejvetsi zavada napraskla poklice Na 15-ti lety auto dobrej stav.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak dneska namontovaný tažný zařízení - pozink
Dnes som bol so Zafirou na STK a EK, prešla bez jediného zaváhania Stav tachometra 106000 km
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi (125 kW) Automat
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Já jsem dnes na háčku řešil možná dvě malichernosti, ale jsem puntikář a chci to mít cajk Když se zavře kapota ,tak je tam fuka . Ale fuka jak prase. Nad chladičem je přes masku je rovněž trapný prostor ,takže zase bordel do motoru v zimě. Něco málo jsem již vykoumal. No a na 16 letém efku ,který je velký dělník mě čeká STK.
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .
a jak si to vyresil? ja tam "fuku" snad ani nemam...
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW