![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
Ta Astra je nějaká divná, nevypadá ja 85000 km. To mám najeto já (teda, pokud taky nemam stočenou
) a vypadá líp. Navíc volat je nějak dodatečně obšívaný? Je tam integrovaná ta spodní část a to jsem ještě neviděl, rozhodně teda u koženýho volantu ne.
- Reklama
ano myslel som, že sa dajú bez problémov vymeniť ovládače na volante
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
corsaczek 1-85 000km je pravděpodobnější... ano ten volant byl v super stavu... až moc..
asi už byl opravdu extrémně ošoupaný, tak ho obšili... interiér pomalu více opotřebený než moje felicia po 200tis... ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
a tady takového krasavce jsem objevil http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list !!! proč, PROČ jen musí být v černé???
mít lepší barvu, tak bych snad byl i ochoten jít přes svůj finanční limit...
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
a tady takového krasavce jsem objevil http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list !!! proč, PROČ jen musí být v černé???
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
No tak ten volant je hodně divnej
Vůbec je ale sranda některý ty inzeráta číst,jako např. u té červené Astry z Bs auto prý "dřevěné obložení"
to jsou perly ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
sranda je to pro Vás, co už dávno máte klíče od svého mazlíka!
za chvilku se pojedu posadit do tohoto http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list sice 1,4 ale hlavně má sportovní sedačky, tak otestuju jestli by mě to spasilo nebo jestli budu muset skončit u focuse.. a taky si vyzkouším jak je velký rozdíl v těch motorizacích...
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
za chvilku se pojedu posadit do tohoto http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list sice 1,4 ale hlavně má sportovní sedačky, tak otestuju jestli by mě to spasilo nebo jestli budu muset skončit u focuse.. a taky si vyzkouším jak je velký rozdíl v těch motorizacích...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
No nevim. Nasel si peknou 1.8 co chces, vypada zachovale a ty kvuli barve odmitas. Ale sel bys do 1.4, horsi vypava a celkove nevypada gak pekne? Asi si radsi kup toho Forda ![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jinak podle me bila 1.4 sportovni sedacky nema, zato je ma ta cerna 1.8....
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jinak podle me bila 1.4 sportovni sedacky nema, zato je ma ta cerna 1.8....
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta černá je opravdu pěkná a výbavičku má taky krásnou... Na ten rok, pěkné prachy... Nechápu nad čím přemýšlíš pořád. ![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://hidentity.org/hid/CZ866441.gif)
No to už jsme 3,komu se líbí,pokud je i v reálu ok,asi není o čem přemýšlet,barva nejezdí ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Černá 1,8.. ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
mno... vím, že barva nejezdí a taky, že kupuju ojetinu, takže musím vybírat z toho co je... ale černé auto opravdu nechci a navíc je tohle o 30tis výš...
k té 1,4... pohodlnost svezení v těchto sedačkách je opravdu o něčem jiném.. a u astry jsou 3 typy, ne? obyč., sport. recaro? a pokud to má bederku, loketku a nastavitelný sklon sedáku tak to musí být ty sportovní ne? nebo je pak ještě rozdíl mezi těmi co jsou polokožené?
to, že má focus vyšší posed nenahradím ničím, ale s těmi lepšími sedačkami už je pro mě astra vcelku ok, a chci ji!
proč, to sám nevím, když focus má lepší motor, podvozek a asi i interiér.. no už jsem z toho vybírání blázen
mno a po svezení se s 1,4 myslím, že ta 1,6 by mohla být dostačující.. samozřejmě raději 1,8... jen si nejsem tak jistý se spotřebou... psali jste tu sice že je vyšší jen o pár deci oproti 1.6, ale prozatím jezdím pracovně i vcelku krátké vzdálenosti, kde se mě to možná ani nepřepne na to plánované lpg, tak abych pak nad tou spotřebou nezaplakal...
PS: doufám, že mě za mé vybírání a úvahy brzo nevyloučíte
nejsem zrovna odborník přes auta a tak je to neustálé zkoušení hledání a zvažování...
k té 1,4... pohodlnost svezení v těchto sedačkách je opravdu o něčem jiném.. a u astry jsou 3 typy, ne? obyč., sport. recaro? a pokud to má bederku, loketku a nastavitelný sklon sedáku tak to musí být ty sportovní ne? nebo je pak ještě rozdíl mezi těmi co jsou polokožené?
to, že má focus vyšší posed nenahradím ničím, ale s těmi lepšími sedačkami už je pro mě astra vcelku ok, a chci ji!
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Neutrální :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
mno a po svezení se s 1,4 myslím, že ta 1,6 by mohla být dostačující.. samozřejmě raději 1,8... jen si nejsem tak jistý se spotřebou... psali jste tu sice že je vyšší jen o pár deci oproti 1.6, ale prozatím jezdím pracovně i vcelku krátké vzdálenosti, kde se mě to možná ani nepřepne na to plánované lpg, tak abych pak nad tou spotřebou nezaplakal...
PS: doufám, že mě za mé vybírání a úvahy brzo nevyloučíte
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback