Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
Ta Astra je nějaká divná, nevypadá ja 85000 km. To mám najeto já (teda, pokud taky nemam stočenou ) a vypadá líp. Navíc volat je nějak dodatečně obšívaný? Je tam integrovaná ta spodní část a to jsem ještě neviděl, rozhodně teda u koženýho volantu ne.
- Reklama
ano myslel som, že sa dajú bez problémov vymeniť ovládače na volante
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
corsaczek 1-85 000km je pravděpodobnější... ano ten volant byl v super stavu... až moc.. asi už byl opravdu extrémně ošoupaný, tak ho obšili... interiér pomalu více opotřebený než moje felicia po 200tis...
a tady takového krasavce jsem objevil http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list !!! proč, PROČ jen musí být v černé??? mít lepší barvu, tak bych snad byl i ochoten jít přes svůj finanční limit...
a tady takového krasavce jsem objevil http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list !!! proč, PROČ jen musí být v černé??? mít lepší barvu, tak bych snad byl i ochoten jít přes svůj finanční limit...
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
No tak ten volant je hodně divnej Vůbec je ale sranda některý ty inzeráta číst,jako např. u té červené Astry z Bs auto prý "dřevěné obložení" to jsou perly
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
sranda je to pro Vás, co už dávno máte klíče od svého mazlíka!
za chvilku se pojedu posadit do tohoto http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list sice 1,4 ale hlavně má sportovní sedačky, tak otestuju jestli by mě to spasilo nebo jestli budu muset skončit u focuse.. a taky si vyzkouším jak je velký rozdíl v těch motorizacích...
za chvilku se pojedu posadit do tohoto http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list sice 1,4 ale hlavně má sportovní sedačky, tak otestuju jestli by mě to spasilo nebo jestli budu muset skončit u focuse.. a taky si vyzkouším jak je velký rozdíl v těch motorizacích...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
No nevim. Nasel si peknou 1.8 co chces, vypada zachovale a ty kvuli barve odmitas. Ale sel bys do 1.4, horsi vypava a celkove nevypada gak pekne? Asi si radsi kup toho Forda
Jinak podle me bila 1.4 sportovni sedacky nema, zato je ma ta cerna 1.8....
Jinak podle me bila 1.4 sportovni sedacky nema, zato je ma ta cerna 1.8....
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta černá je opravdu pěkná a výbavičku má taky krásnou... Na ten rok, pěkné prachy... Nechápu nad čím přemýšlíš pořád.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No to už jsme 3,komu se líbí,pokud je i v reálu ok,asi není o čem přemýšlet,barva nejezdí
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Černá 1,8..
mno... vím, že barva nejezdí a taky, že kupuju ojetinu, takže musím vybírat z toho co je... ale černé auto opravdu nechci a navíc je tohle o 30tis výš...
k té 1,4... pohodlnost svezení v těchto sedačkách je opravdu o něčem jiném.. a u astry jsou 3 typy, ne? obyč., sport. recaro? a pokud to má bederku, loketku a nastavitelný sklon sedáku tak to musí být ty sportovní ne? nebo je pak ještě rozdíl mezi těmi co jsou polokožené?
to, že má focus vyšší posed nenahradím ničím, ale s těmi lepšími sedačkami už je pro mě astra vcelku ok, a chci ji! proč, to sám nevím, když focus má lepší motor, podvozek a asi i interiér.. no už jsem z toho vybírání blázen
mno a po svezení se s 1,4 myslím, že ta 1,6 by mohla být dostačující.. samozřejmě raději 1,8... jen si nejsem tak jistý se spotřebou... psali jste tu sice že je vyšší jen o pár deci oproti 1.6, ale prozatím jezdím pracovně i vcelku krátké vzdálenosti, kde se mě to možná ani nepřepne na to plánované lpg, tak abych pak nad tou spotřebou nezaplakal...
PS: doufám, že mě za mé vybírání a úvahy brzo nevyloučíte nejsem zrovna odborník přes auta a tak je to neustálé zkoušení hledání a zvažování...
k té 1,4... pohodlnost svezení v těchto sedačkách je opravdu o něčem jiném.. a u astry jsou 3 typy, ne? obyč., sport. recaro? a pokud to má bederku, loketku a nastavitelný sklon sedáku tak to musí být ty sportovní ne? nebo je pak ještě rozdíl mezi těmi co jsou polokožené?
to, že má focus vyšší posed nenahradím ničím, ale s těmi lepšími sedačkami už je pro mě astra vcelku ok, a chci ji! proč, to sám nevím, když focus má lepší motor, podvozek a asi i interiér.. no už jsem z toho vybírání blázen
mno a po svezení se s 1,4 myslím, že ta 1,6 by mohla být dostačující.. samozřejmě raději 1,8... jen si nejsem tak jistý se spotřebou... psali jste tu sice že je vyšší jen o pár deci oproti 1.6, ale prozatím jezdím pracovně i vcelku krátké vzdálenosti, kde se mě to možná ani nepřepne na to plánované lpg, tak abych pak nad tou spotřebou nezaplakal...
PS: doufám, že mě za mé vybírání a úvahy brzo nevyloučíte nejsem zrovna odborník přes auta a tak je to neustálé zkoušení hledání a zvažování...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback