Pokec o čemkoliv a OT
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec o čemkoliv a OT
Já myslel zvlášť téma na GID, CID a fotečky Dík.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- Reklama
co na to rikate, ktery z Vasich Nasich kombiku tohle dovede
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=3 ... 33_kmh.htm
Audi RS6 Kombi
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=3 ... 33_kmh.htm
Audi RS6 Kombi
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A hlavně ten komentář, že má plnou nádrž a dojezd jen 340Km. TO jsem měl u OPC taky, ale o 40 více
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Jel jsem v tomto voze a je to jedním slovem husty
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Dobrý den pánové, mam takovou otázečku.
Mám právo se přijít na vozidlo podívat do servisu po opravě přední nápravy aby mi bylo ukázano co vše bylo poškozeno a jak to bylo opraveno? A pokud to budou odmítat jak se můžu bránit? Rád bych aby vozidlo bylo opraveno tak jak to bude ukazovat zakazkový list.
Mám právo se přijít na vozidlo podívat do servisu po opravě přední nápravy aby mi bylo ukázano co vše bylo poškozeno a jak to bylo opraveno? A pokud to budou odmítat jak se můžu bránit? Rád bych aby vozidlo bylo opraveno tak jak to bude ukazovat zakazkový list.
Měli by ti to vše ukázat a na tvé přání i vrátit vymontované díly.Je to zcela běžný standartní postup,tedy aspoň u mě v servisu a i ve spostu jíiných.Pokud se tomu brání,tak je v tom levá.
Denny díky, ja nevím proč ale připadám si divně když po servisu chci aby mi ukazali práci kterou provedli. ale abys neřekl že jsem blázen. Myslím si že nato mám právo, přece jenom jde pořád o moje auto. A jak sám říkáš pokud s tím nebude problém tak nemusím mít strach že se nato vysrali. Sice jako amatér moc nepoznám ale asi poznám ohnutou tyčku řízení a rameno od novýho dílu to si myslím já
Dokonce jsem mu řekl, že jsem ochoten přijít ještě před předáním vozidla aby nemuseli zbytečně blokovat hevery a mohli pracovat dál. Tak uvidíme jak se vyjádří ale jelikož s BS auto mam zatím pozitivní zkušenosti tak doufám, že to nebude problém.
EDIT: tak pán z BSauto mi volal a že je to maličkost a že to nebude problém udělat i při předávání vozidla hehe
Dokonce jsem mu řekl, že jsem ochoten přijít ještě před předáním vozidla aby nemuseli zbytečně blokovat hevery a mohli pracovat dál. Tak uvidíme jak se vyjádří ale jelikož s BS auto mam zatím pozitivní zkušenosti tak doufám, že to nebude problém.
EDIT: tak pán z BSauto mi volal a že je to maličkost a že to nebude problém udělat i při předávání vozidla hehe
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tema o hovně a vyhřívanejch sklech jsem smazal. Neumíte spolu normálně mluvit.Jak v mateřské škole.Stydte se. Když jsem to celé pročítal,tak skrz promazané příspěvky od jirky vůbec nevím proč k tomu všemu došlo a o co go.
Hádky řešte tady https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =23&t=2520
Hádky řešte tady https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =23&t=2520