Změna barvy osvětlení přístrojů
Re: Změna barvy osvětlení přístrojů
Nechci kazit radost, ale nesvítí celej panel na ovládání topení a klimy(aspoň na fotce se to tak zdá). A jinak ta bílá na panelu ovládání světel bude za chvilku štvat. Taky sem to zkoušel a svítí to prostě moc. Večer to ruší. Však uvidíš sám
Soudruzi z NDR věděli, proč tam dali oranžovou barvu, co netahá oči
Soudruzi z NDR věděli, proč tam dali oranžovou barvu, co netahá oči
- Reklama
toz nevim co by melo jeste svitit .mam jen tri tlacitka a tri kolecka .a na tistaku byly 3ksvetsich diod coz jsou kolecka a 3ks coz jsou tlacitka pak uz tam jsou jen ty co ukazuji ze to mas v provozu ty sem nemenil
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na géčku byla u nás výměna žárovek za celých 6 let asi 2X a to komplet interiér auta... Akorát se nejedná o napájené ledky, ale koupené ledky v paticích...power2 píše:že dioda přestane svítit, to je malá šance
My new car ( Opel Meriva A ) : AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
Každýmu se líbí a vyhovuje něco jinýho. Taky jsem četl názor že modrá na panelu světel tluče do očí.
Já s tím nemám vubec problém. prý mám nižší svítivost diod,podle tady někoho ale podle prodejce je jenom jedna.
tak at se dílo daří dál
Já s tím nemám vubec problém. prý mám nižší svítivost diod,podle tady někoho ale podle prodejce je jenom jedna.
tak at se dílo daří dál
ASTRA H 1.6 85KW
Tak sem to konecne dokoncil zde posledni fotka
no co dodat
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Zdravím mistře,
smím se zeptat na jinou otázku..?
Za kolik chechtáků bys mi to spáchal na autě? A odkud jsi, ať vím jestli je to vůbec reálné? Díky
smím se zeptat na jinou otázku..?
Za kolik chechtáků bys mi to spáchal na autě? A odkud jsi, ať vím jestli je to vůbec reálné? Díky
Cuzz jestly myslis me tak sem od Prerova z troubek.Tak na tvoje riziko klidne zadarmo jen si musis koupit diody a dojet
Ahoj,
není tu někdo z Prahy a okolí, kdo to máte do modra, abych se mohl přijet po setmění mrknout a inspirovat jak to vypadá??
není tu někdo z Prahy a okolí, kdo to máte do modra, abych se mohl přijet po setmění mrknout a inspirovat jak to vypadá??
Naposledy upravil(a) boukalm dne 05 led 2014, 22:13, celkem upraveno 1 x.
Měnil jste někdo LED u spínačů stropního osvětlení??