Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
Neni to tak, že elektricky ovládaná jsou automaticky i vyhřívaná?
Jinak já bych šel určitě radši do starší z BS Auto, než do bazarový obuchaný Španělky. Akorát počet airbagů a asi chybějící ESP by bylo K.O. a rohlédnul bych se jinde.
Jinak já bych šel určitě radši do starší z BS Auto, než do bazarový obuchaný Španělky. Akorát počet airbagů a asi chybějící ESP by bylo K.O. a rohlédnul bych se jinde.
- Reklama
tak ta červená BYLA pěkná... asi to byl dobrý kousek když už je prodaná...
hmm tak zpátky ke Španělovi... docela o tom uvažuju.. prodejce nemá problém to vzít k RomanoviK tak by to snad mělo být vše ok...
ještě se v pátek půjdu projet tím Focusem a jinou Astrou...
hmm tak zpátky ke Španělovi... docela o tom uvažuju.. prodejce nemá problém to vzít k RomanoviK tak by to snad mělo být vše ok...
ještě se v pátek půjdu projet tím Focusem a jinou Astrou...
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
nene, to si špatně rozumíme... obouchaná španělka (vtipné označení ) byla z hodonína a tu fakt nechci... ale další úplně stejné auto řeším od začátku v Brně... odkaz jsem dnes posílal pro srovnání s tou červenou....
a tahle modrá Španělka z Brna je velmi zachovalá sice špinavá tak jsem neviděl na lak pořádně (njn to počasí) ale cokoliv se mě nezdálo a zkusil sem setřít tak byl vždy jen prach...
a tahle modrá Španělka z Brna je velmi zachovalá sice špinavá tak jsem neviděl na lak pořádně (njn to počasí) ale cokoliv se mě nezdálo a zkusil sem setřít tak byl vždy jen prach...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
tak dnes jsem byl projet tohle http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
prodejce potěšil, že první projel auto sám a když uslyšel klepání, tak řekl, co to asi je a že to na jejich náklady opraví atd... ale když se podívám na údajných 85tis km, tak tahle serióznost bude asi jen na oko... prasklé tlačítko ovládání oken, ošoupané sedačky, popraskaný potah řadící páky i ruční brzy, popraskaný povrch kastlíku kde je 12V "bublinami na povrchu".... dlouhodobé zkušenosti máte Vy, ale sám si myslím, že tohle všechno Astra nestihne ani za dvojnásobek kilometrů... no asi jim tam nějak zmizela 1ka před těmi 85tis km...
jinak to vypadá, že tu 1,6 "nějak zvládnu".. a astra se mě líbí asi opravdu nejvíc, na druhou stranu jsem se hned po projížďce byl posadit do focusa, který pro mou výšku a záda byl o třídu či dvě pohodlnější.. ale tohle je samozřejmě hodně o verzi výbavy... musím najít v okolí ještě nějakou Astru s těmi sportovními sedačkami co mají i bederku a pořádně se v tom projet... snad mě to zachrání... ale vyšší posed ve focusu je pro mě jednoznačně lepší...
prodejce potěšil, že první projel auto sám a když uslyšel klepání, tak řekl, co to asi je a že to na jejich náklady opraví atd... ale když se podívám na údajných 85tis km, tak tahle serióznost bude asi jen na oko... prasklé tlačítko ovládání oken, ošoupané sedačky, popraskaný potah řadící páky i ruční brzy, popraskaný povrch kastlíku kde je 12V "bublinami na povrchu".... dlouhodobé zkušenosti máte Vy, ale sám si myslím, že tohle všechno Astra nestihne ani za dvojnásobek kilometrů... no asi jim tam nějak zmizela 1ka před těmi 85tis km...
jinak to vypadá, že tu 1,6 "nějak zvládnu".. a astra se mě líbí asi opravdu nejvíc, na druhou stranu jsem se hned po projížďce byl posadit do focusa, který pro mou výšku a záda byl o třídu či dvě pohodlnější.. ale tohle je samozřejmě hodně o verzi výbavy... musím najít v okolí ještě nějakou Astru s těmi sportovními sedačkami co mají i bederku a pořádně se v tom projet... snad mě to zachrání... ale vyšší posed ve focusu je pro mě jednoznačně lepší...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
a ještě dotaz, jak rychle jste omačkali levé kolečko na volantu? zatím všechny Astry i ty jinak zachovalé ho měli dost opotřebené...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
s OPC volantem mám najeto 40 tis. a je jak nový, předchozí volant měl najeto 60 tis. a byl už místama ošoupaný, ono bude záležet na tom jak se k tomu kdo chová
ja mám najazdených 98000 km a kolečká na volante sú bez poškodenia, ale pokial by mala byť vada len to kolečko dá sa bez problémov vymeniť.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
ok, tak asi to hned nemusí být známka stočených kilometrů když zbytek auta vypadá dobře... ale ta včerejší to nebylo vevnitř nic pěkného... a to sem ještě našel starý papír na kterém byla cena 150tis,-
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jde vyměnit jenom to kolečko ?, mám pocit, že sehnat nejde, jedině celý ten ovladač...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."