Zapojení tlačítka SPORT
Re: Zapojení tlačítka SPORT
Sehnal jsem dvoužilový kabel s piny, které přesně pasují do konektorů IPC a lišty přepínačů, mám jen dotaz, jestli délka 60 cm bude stačit, nebo je potřeba použít delší? Než to budu rozebírat, nevíte náhodou někdo?
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bude stačit, určitě.. teď sem zapojoval taky kabel od tlačítek do budíků..
a večer ti napíšu přesnou délku za svazku... mimochodem, je žluto červený myslím.
EDIT: tak origo je dlouhý něco přes metr, ale svazek nejde přímo, různě se tam kroutí. 60 cáků stačit bude myslím.
a večer ti napíšu přesnou délku za svazku... mimochodem, je žluto červený myslím.
EDIT: tak origo je dlouhý něco přes metr, ale svazek nejde přímo, různě se tam kroutí. 60 cáků stačit bude myslím.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- vojtavojta
Mate nekdo nahodou v 1.6XEP funkcni tlacitko sport a jaky mate ident budiku???
Dle EPC,mam tam ident PD,ktery nepodporuje sport a chci tam dat ident UW,ktery by mel podporovat tlacitko sport,ale chtel bych vedet od nekoho kto ma to funkcni jaky ma ident.
Dle EPC,mam tam ident PD,ktery nepodporuje sport a chci tam dat ident UW,ktery by mel podporovat tlacitko sport,ale chtel bych vedet od nekoho kto ma to funkcni jaky ma ident.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- destroyer_svk
Ak sa nemylim Pueblo mal tento motor v Astre a dorabal si (alebo mal) sport rezim,tak mozno on by vedel.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
- vojtavojta
- vojtavojta
A ty vis svuj ident???destroyer_svk píše:Ak sa nemylim Pueblo mal tento motor v Astre a dorabal si (alebo mal) sport rezim,tak mozno on by vedel.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Teda Ty máš pamět Jojo, měl jsem tenhle motor a dodělával jsem SPORT. Fungovalo to na první zapojení. Astru ale už bohužel nemám, abych se podíval na ident budíků. Mám ale VIN, tak se můžete někdo podívat:destroyer_svk píše:Ak sa nemylim Pueblo mal tento motor v Astre a dorabal si (alebo mal) sport rezim,tak mozno on by vedel.
W0L0AHL3555143156