Zajímavý test nafty
Re: Zajímavý test nafty
Myslis ze se tady v ty zemi neco zlepsilo ? spis bych rek ze je to porad horsi.
Vectra C GTS 2.0T 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 92kW
- Reklama
Vždy,když jsem si koupil náký časopis o kvalitě NAfty vyhrála Verva od Benziny.Druhá MAxxmotion OMV. O vervě psaly, že má specíální přisady atd. Já osobně do DIeselu tankuji Vervu. A nebo naftu TOP Q od Benziny. Ale znám i lidi co tankují na ONO do nových mercedesů. A není rok co by neměnily aspon jednu zhavici svicku. A myslím,že psaly ,že právě nafta bez Biosložek je nejlepší.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- BikerMarius
Trochu mně vadí z principu že nevemou naftu z globusu a podobně... jinak tankuju většinou lukoil nebo benzina + přilejvám aditiva .
Staci kouknout sem, nejakej mesic zpet a uvidis jak na tom pumpy jsou
http://www.coi.cz/cz/spotrebitel/rozhod ... nych-hmot/
http://www.coi.cz/cz/spotrebitel/rozhod ... nych-hmot/
Vectra C GTS 2.0T 129kW
Biker - tady máš odkaz na to, co se prodává u Globusu: http://www.unipetrol.cz/cs/nabidka-prod ... va-paliva/
Orlen group, pravděpodobně stejná rafinerie jako Benzina..
Orlen group, pravděpodobně stejná rafinerie jako Benzina..
První pokutu jsem rozklikl a hned tam byl globus...
Hodněkrát robin oil, ale co mě překvapuje, tak je tam Benzina, OMW i Shell. Jo asi si nevyberem
Hodněkrát robin oil, ale co mě překvapuje, tak je tam Benzina, OMW i Shell. Jo asi si nevyberem
A četl jsi u těchto velkých společností i odůvodnění? Byly pokutovány za vyšší obsah síry v naftě, který byl prý způsoben rafinérií..
Já nevím proč si neověří kvalitu nafty a všeho než to přečerpají do tanků. Pak platí stotisicové pokuty.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Taková pokuta je směšná, proto se všude šidí a podvádí.
Kdyby dali při prvním podvodu varování s pokutou, při druhým vyšší pokutu a při třetím zavřít pumpu, nebo firmu která se podvodu na spotřebitele dopouští, (netýká se to jen pump) zákaz činnosti na 10 let a oni by si to podvodníčci rozmysleli, jenže u nás je to naopak, čím větší zloděj, tím větší ochrana..... stačí se porozhlídnout kolem sebe co se tu děje....
Kdyby dali při prvním podvodu varování s pokutou, při druhým vyšší pokutu a při třetím zavřít pumpu, nebo firmu která se podvodu na spotřebitele dopouští, (netýká se to jen pump) zákaz činnosti na 10 let a oni by si to podvodníčci rozmysleli, jenže u nás je to naopak, čím větší zloděj, tím větší ochrana..... stačí se porozhlídnout kolem sebe co se tu děje....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF