Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
Z mojí zkušenosti (měl jsem jak 1.6, tak teď 1.8) rozdíl ve spotřebě je minimální, viděl bych to na pár deci, max. 0.5 litru. Rozhodně to za vyšší objem, krouťák i výkon stojí za to.
- Reklama
hmmm tak to by za to stálo... jenže hatchback s tímto motorem nevidět... :-/
že bych kvůli tomu šel i do caravanu... hmmm jej ať už konečně něco mám!
že bych kvůli tomu šel i do caravanu... hmmm jej ať už konečně něco mám!
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
děkuji ale jak jsem psal závodník nejsem... 2l už je moc na mé použití... ta 1,8 by byla super...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Co se rozhlídnout v Rakousku/Německu? Tam je jistota větší, zvlášť když nekoupíš u turků a podobnejch "domorodců".
dívám se dívám a ona nabídka hatchbacků 1,8 je špatná asi všude... a pokud se chci držet v ročníku 2007, kde už bývá facelift 08 a s cenou do 140tis tak to nenajdu asi vůbec nic...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
jezdím teď dva roky ve felicii kombiku, tak by se můj dojem ve srovnání s ní měl blížit trhání asfaltu a ono ne... :-/
Tak to musíš jit třeba do Ferari Thome
Tak to musíš jit třeba do Ferari Thome
ASTRA H 1.6 85KW
tak holt GTC ty jsou k dispozici s 1.8Thom píše:dívám se dívám a ona nabídka hatchbacků 1,8 je špatná asi všude... a pokud se chci držet v ročníku 2007, kde už bývá facelift 08 a s cenou do 140tis tak to nenajdu asi vůbec nic...
jiné srovnání...
já vím, že Mondeo je jiná kategorie auta, ale měl jsem 1,6ku která byla velmi stará a skoro se rozpadala za jízdy, půlku koní ze stáje už muselo být mrtvých a i když už je to tak 2,5 roku tak mám stejně pocit, že to bylo výkonem jinde...
a s trháním asfaltu jsem to myslel samozřejmě s velkou nadsázkou...
mimochodem můžete někdo srovnat výkon Focus a Astra? obě 1,6 benzín.. mám v plánu se v tom projet, abych si to mohl srovnat, ale zajímá mě Váš názor... někdo už tu psal, že Focus je na tom se svezením lépe, tak jsem zvědavý, jak velký je rozdíl...
já vím, že Mondeo je jiná kategorie auta, ale měl jsem 1,6ku která byla velmi stará a skoro se rozpadala za jízdy, půlku koní ze stáje už muselo být mrtvých a i když už je to tak 2,5 roku tak mám stejně pocit, že to bylo výkonem jinde...
a s trháním asfaltu jsem to myslel samozřejmě s velkou nadsázkou...
mimochodem můžete někdo srovnat výkon Focus a Astra? obě 1,6 benzín.. mám v plánu se v tom projet, abych si to mohl srovnat, ale zajímá mě Váš názor... někdo už tu psal, že Focus je na tom se svezením lépe, tak jsem zvědavý, jak velký je rozdíl...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Bohužel ve srovnání s Focusem působí Astra línějším dojmem, rozdíl se stírá až ve vyšších otáčkách. Ale kdo to vytáčí pořád nad 4.000 ot.? Mám zkušenost s Focusem 1.6 a mojí astrou A16XER. Astra mi zase přijde subjektivně lépe odhlučněná (teda až na to otravný bučení kolem 2800ot) a taková festovnější a celkově lépe zpracovaná.