konec jedné astry h 1,7 dth
konec jedné astry h 1,7 dth
Byste nevěřily co se mi stalo....... po výletu na slovensko a zpět jsem zjistil že my prdla hadice a vytekla voda.Poznal sem to ale až potom co se mi rozsvítilo mazání.
Brutalně sem to uvařil až se natáhli hlavový šrouby a začal cákat olej s pod hlavy,skroucená hlava i blok
nadělil sem si tesnění pod hlavou a šrouby + strašně sem to zarval (dotáhl) a poslal do bazaru těžce pod cenou ani nebudu psát o kolyk sem přišel.
Timto se s vámi všemi loučím a přeji mnoho dálších kylometrů bez fatálních erorů vašich opliků,ja už po druhý takovou chybu neudělám.
Brutalně sem to uvařil až se natáhli hlavový šrouby a začal cákat olej s pod hlavy,skroucená hlava i blok
nadělil sem si tesnění pod hlavou a šrouby + strašně sem to zarval (dotáhl) a poslal do bazaru těžce pod cenou ani nebudu psát o kolyk sem přišel.
Timto se s vámi všemi loučím a přeji mnoho dálších kylometrů bez fatálních erorů vašich opliků,ja už po druhý takovou chybu neudělám.
- Reklama
Re: konec jedné astry h 1,7 dth
Tak to je smola. Súcitím s tebou. Mne sa stalo to isté. Praskla mi hadica, ale našťastie na displey mi vypísalo chybu (ešte šťastie že mám Check control), tak som hneď zastavil a skontroloval to. Voda striekala ako s parnej lokomotívy. Našťastie som to zachytil včas. Tu by asi pomohol tiež ten Check control, alebo budík teplomeru, ktorý naše oplíky nemajú.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
Smutný konec..
Hacka nemaji budik teplomeru ?? Jinak, takhle to strelit, ale co se da delat ze.
Opel Zafira A 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
No comment
A to jako nesvítila kontrolka teploty chladící kapaliny?
Každopádně chudák ten, který to auto po tobě koupí
Když neni v motoru voda tak co by to měřilo,tady to inženýři v isuzu nevymysleli uplně nejlépe, když už to bylo řešený takle tak aspon opel měl dávat do každý astry čidlo hladiny v bandasce....já ho tam nemělemvee píše:A to jako nesvítila kontrolka teploty chladící kapaliny?
Hrozné řešění, 1,7 74 kw, během půl roku 2 krat odtah kvůli hadici, vždy to byla jiná....a kdybych jel po dalnici ..tak mam asi po motoru...
Opel Astra H 1,7, 74 KW