Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
No nevím, ale po 71k km aby ovládání na volantu vypadalo takhle? A klíček to samý. Podle mě tam před tou 71 umazali ještě dvojku
Tempomat ti udržuje rychlost aniž bys musel šlapat na plyn. Pohodlný na dálnici, když člověk nespěchá. Ovládá se to na levý páčce (jak jsou blinkry), jsou tam na konci 3 tlačítka - jedno zapíná/vypíná, druhým potvrdíš rychlost a třetím se na tu původně stanovenou rychlost zase dostaneš v případě, že třeba přibrzdíš a tím pádem dojde ke zrušení tempomatu. To je hodně ve stručnosti Jo a do tý Astry z fotek bych fakt nešel.
Tempomat ti udržuje rychlost aniž bys musel šlapat na plyn. Pohodlný na dálnici, když člověk nespěchá. Ovládá se to na levý páčce (jak jsou blinkry), jsou tam na konci 3 tlačítka - jedno zapíná/vypíná, druhým potvrdíš rychlost a třetím se na tu původně stanovenou rychlost zase dostaneš v případě, že třeba přibrzdíš a tím pádem dojde ke zrušení tempomatu. To je hodně ve stručnosti Jo a do tý Astry z fotek bych fakt nešel.
- Reklama
jo chápu k čemu slouží jen mě zajímalo jak přesně funguje v praxi, že když se zpomalí nebo zrychlí - tak už vím, že je tam to třetí tlačítko na obnovení
mno a ten lak a klíček a tlačítko mě taky hodně překvapilo, ale volat, ručka, pedály jsou úplně ok.. je to zvláštní...
mno a ten lak a klíček a tlačítko mě taky hodně překvapilo, ale volat, ručka, pedály jsou úplně ok.. je to zvláštní...
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
zadním tlačítkem tempomat vypínáš, vrchním předním zapínáš a přidáváš 3km/h a spodním předním ubíráš 3km/h
ahá, takže po 3km/h skocích si můžu nastavit rychlost.. a ta se ukazuje na displayi BC, že? tak tohle jsem chtěl vědět.. nikdy sem s tím nejel, tak m zajímalo, jestli si tmůžu přesně nastavit nebo prostě zrychlím a pak to nějak potvrdím... díky
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Ty auta smrdí obě a nešel bych ani do jednoho
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
rychlost se na BC neukazuje, ukazuje se na budících. Máš tam přece ručičku rychlosti. Auto reaguje okamžitě přidáním/ubráním plynu. Tempomat se ještě vypne při šlápnutí na brzdu a nebo přeřazení
- destroyer_svk
Presne tak,radsej sa poobzeraj po nejakych inych,aj ked Ta laka udaj km na budikoch.oblhut píše:Ty auta smrdí obě a nešel bych ani do jednoho
Aby si potom nezistil ze vyhodna kupa to zrovna nebola.A inak policajne auta (aj ked civilne)
na svk maju casto interier a hlavne sedadlo vodica "poznacene" od pouzivania resp. zbrane.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
oblhut píše:Ty auta smrdí obě a nešel bych ani do jednoho
ani když mám servisku, údaj o km z mezinárodní databáze? že by policejní prezidium průběžně stáčelo kilometry aby se do databáze dostávali už upravené? hmm to asi i těžko...
navíc mám v plánu, že mě to prověří RomanK.. diagnostika a zkušené oko by snad mělo odhalit co je potřeba...
tak proč tak smrdí? jako, že jsou za dobrý peníz?
a nechápu to poznačení od zbraně? jinak tohle je z prezidia, jezdilo se v tom v spíše v sakách a zbraň znali tak z obrázků
PS: mě láká hlavně cena, barva a výbava v takové kombinaci, kterou jsem zatím neviděl...
Naposledy upravil(a) Thom dne 10 úno 2013, 18:42, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
power2 píše:rychlost se na BC neukazuje, ukazuje se na budících. Máš tam přece ručičku rychlosti. Auto reaguje okamžitě přidáním/ubráním plynu. Tempomat se ještě vypne při šlápnutí na brzdu a nebo přeřazení
jasně, že mám ručičku pro aktuální rychlost...
aha už asi chápu... já měl za to, že když si přidáváš/ubíráš po 3km/h tak si zvolíš rychlost a auto se jí postupně přizpůsobí... ale ono je to teda tak, že čekáš na odezvu auta...?
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
- destroyer_svk
V dnesnej dobe nemusi byt smerodajna ani servisna knizka,ako som Ti prednedavnom spominal jedneho Superba tak minule som si preklepol podobny wagen tiez so serviskou s peciatakmi z autorizaku a km udavane v inzerate a v historii nesedeli.Thom píše:ani když mám servisku, údaj o km z mezinárodní databáze? že by policejní prezidium průběžně stáčelo kilometry aby se do databáze dostávali už upravené? hmm to asi i těžko...
Ja netvrdim ze nejake policajne prezidium staca km,len tolko k tomu,nakolko sa snazim reagovat ked mam prakticku skusenost,nielen nieco placnut do virtualnej debaty.
Keby si videl realne policajne auta tak by si pochopil,mal som na mysli potrhanu lavu cast sedacky vodica,co je najcastejsie u policajnych aut.V tejto je zasa poskodeny ovladac na volante a kluc.Thom píše:a nechápu to poznačení od zbraně? jinak tohle je z prezidia, jezdilo se v tom v spíše v sakách a zbraň znali tak z obrázků
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX