Parkování

Co se jinam nehodí pište sem
Pepino_GH

Re: Parkování

Příspěvek od Pepino_GH » 08 úno 2013, 16:45

Emvee, toto jsem použil již za totáče.. Pomohlo to jen o tři neděle odložit návštěvu DI. Pak stejně přišel zvací dopis s pruhem.
Opel Meriva B 1.4 88 kW Obrázek
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH

Reklama

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 08 úno 2013, 16:54

Asi tak, kazdej je machr a pak shani znami. Jak jsem se nekde na netu tento tyden docetl je lepsis se k tomu postavil celem a bud to bude domluva nebo par stovek pokuta, jednou 2x rocne to preziju ;)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Radoš92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš92 » 08 úno 2013, 23:49

Asi to máte v Čechách nějaké divné, u nás ve městě stojím normálka, když jsem několik hodin u mamky, tak stojím na parkovišti vyhrazeném pro parkovací karty, na poštu před poštou, kde je zína placeného parkování, a zatím nic. Ono, na každou svini se vaří voda, :mrgreen: tak možná to taky jednou schytám, ale už jsem si zvykl že zatím nic. :-) A jelikož jezdím busem po městě, vím kde vadím a kde ne, takže stojím tam kde méně vadím a zase jsem ohleduplný a nepostavím to doprostřed zastávky. Dokonce, (mamka totiž bydlí ve vchodu hned vedle vchodu dopravní policie), se mi kolikrát nechce jet do dvora, abych to nemusel objíždět, tak stojím přímo před domem, kde je asi 10 parkovacích míst podélně, s vyhrazenou dopravní značkou "jen policie čr" a minule vylezla v civilu nějaká paní a říká, ale tady je to jen pro policejní auta. Vím, řekl jsem a sel k mámě. :-) A za hodinu stále nic, jak jsem odjížděl... :-) Tak buď náhody, nebo se to tu neřeší. i když už sejm několikrát viděl botičky na autech. Dokonce se musím přiznat, že si sem tam u kauflandu hodím auto i na vozíčkáře, je jich tam plno a je to furt prázdné. (Vím že je to neohleduplné k občanům vlastnícím ZPT, ale míst je hold více, než aut na ně patřící a když je plno :?: :lol:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER

Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 09 úno 2013, 00:15

sem tam u kauflandu hodím auto i na vozíčkáře..

To jsi KING :roll: :roll: Prej řidič z povolání..
Opel Meriva B 1.4 88 kW Obrázek
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH

Radoš92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš92 » 09 úno 2013, 00:18

To se stává výjimečně, ale.. no udělal jsem to několikrát no. až jednou zaplácnu pokutu, tak si to rozmyslím. :lol:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER

Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 » 09 úno 2013, 09:15

Pepino_GH píše:Tady parkují auta kde se jim zlíbí, tramvajová zastávka, žlutý pruh nebo zákaz stání jim je ukradený.. Nikoho to nezajímá, ale když pojedeš o 5 km/h rychleji a změří Tě MP, máš problém.. Co udělali stanici metra za rohem, je to boj.. Každej satelit chce parkovat co nejblíž metra a zadarmo, parkoviště P+R se ruší, protože nikdo nechce platit 20,- Kč za den. :roll:
To je škoda teda ja když do Prahy jedu na den, tak si klidně tu 20ku dám, P+R je fakt málo na zličíně jsou 2 a na boudách 1 v radlicích díky stavbě CSOB zrušeno, takže to auto není kám dát všude modrý nebo zlutý pruhy, taky občas vymýšlým hovadiny, a kdo ne že. Jinak na mostě v Butovicích (proti office centru) se dřív stávat dalo, bohužel nyní už ne je tam každej den natřískáno lidi se to už naučili, mimo to tam jsem jednou platit pokutu na kraji križovatky(pokud to na Nových Butovicích znáš). 2 dny předemnou pohoda stali tam jiný auta jiný místo nebylo tak jsem to tam plivnul taky, hold si mě vybral jeden pochuzkář, nedalo mi to šel to řešit měl jsem to tusím za 300kč, jinak mi to vysvětlil, a ptal jsem se na tu díru po tom zdemolovaným velikým nedostavěným baráku. Kdyby tam udělali parking bylo by to na pohodu, Jenže ono je to někoho buhví koho, stačilo by to vysypat šterkem a upravit přijezd tam a bylo by to ryto, kdyby to dali 15- 50kč pohoda jezdil bych tam. Evidentne mestský uřad 13 to řešit nechce,jinak stavám za 50kč je u simensu na zličíně na celej den hlídaný. Je možný to dát do Metropole, ale je to tam občas dost nadivoko.Naproti tomu Na butovicích pod tím mostíkem(chodník) naproti Mallu je hrozněj vydřiduch stal jsem tam jednou 3 hodiny, ano je to krytý, ale je to 70kč na hodinu. Což je dost.

Zkrátka ty P+R mi parkoviště mi na západ chybí, jsou pořád skoro plný, večer pohoda většinou.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

colli

Příspěvek od colli » 09 úno 2013, 12:42

Jak řekl Irmscher je to tam,aby ten chodnik vydržel dodávky. A asi je to tam ,aby se velkýmu zasobovacímu dobře zaparkovalo na místo,aby nemusel přecouvávat atak.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust

www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 09 úno 2013, 15:14

tady v Lbc jsou MP pěkně arogantní,hlavně akorát kasirujou lidí,zatímco jejich přínos nějak moc vidět není:-( po tom,co jsem zjistil,že když se chovám slušně,o to víc zaplatím,tak se k ním chovám tak jak oni,čili jsem arogantní,požaduju podrobně vysvětlit,čeho jsem se dopustil a přesné znění paragrafu...ještě jsem nenarazil na jedince,kterej by to zvladnul:-) pořád melou akorát o porušení silniční vyhlášky a čekají kdy vytáhneš prachy a zaplatíš :-( vrchol byl,když se mě jeden při stanovování výše pokuty,kterou jsem stejně platit nehodlal,zeptal,kolik mám peněz,to jsem se ho zeptal,proč to chce vědět,že jestli chce půjčit,tak že nejsem banka:-) v krajním případě požaduju přivolaní státní policie k rozřešení,na což předstírají,že kamsi volají,následná odpověď zní,že státní má "ostrej výjezd" a nemají čas....na což s úsměvem vytáhnu svůj mobil a řeknu,že na mě si čas udělají a taktéž předstíráme hovor: Čau,sloužíš? No super,potřeboval bych......jo jasně,počkáme tady....... určitě ....- následuje vrácení dokladů a rychlý odjezd MP se slovy,že musí řešit něco důležitějšího a nemají na mě čas....- z mé zkušenosti v Lbc- pouze zneužívají legislativní nevědomosti občanů a jejich respekt k uniforme,přičemž kasírují ty povolné za cokoliv:-(
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 » 09 úno 2013, 15:30

Tak to je slušný:) Tak takovou odvahu zase nemám. Taky mě pěkně prdej kort ty MP v našem městě, davaj jen boty. Jednou jsem se na ně obořil, šel jsem si jen pro recept k doktorovi a už tam voxidovali, a to jsem měl varovky. Hrozný bubu sem řekl a jeste něco ..., sklapli tak jsem jsem jel pak pryč. Statní beru, ale klasickejch co řeší zločiny je malo, malo je platej každej je na dopravce a prudí (nebo prudit musí- ale chápu je), a když vás doma vyberou pomalu se nikam nedovolate, posledně chudáci netušili ani co je to za ulici, z čehož jsem byl fakt překvapen! čekal jsem na ně 1,5h a pak na technika asi další 2h - by se človek posral, a když jsem ohlasoval jste v bytě opravdu sám!! to mi zamrazilo! :evil:
Naposledy upravil(a) Samothe dne 09 úno 2013, 15:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: smazána citace posledního příspěvku
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 09 úno 2013, 17:01

je to jen o drzosti:-) v Lbc MP moc dobře ví a zná auta,kterým je z jejich pohledu lepší se vyhnout a neřešit je...:-) o to víc pak kostěj slušný lidi:-( a bordel v centru neřešej vůbec ,věděj,že jsou neprizpusobivejm pro smich:-(
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi

Odpovědět