Radošova zlatá žirafka 1.9 CDTi 88kW - prodáno
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Radošova zlatá žirafka 1.9 CDTi 88kW
Dneska došel china obal na klíč, ten origo vyklápěcí byl dost vetchý, hýbal se do všech stran a já měl strach, že mi jednou zůstane ve skříňce. Objednal jsem to, pak jsem mluvil s RomanemK a říkal že moc nevydrží, že má za 1500, mně stál necelých snad 70Kč, tak rozdíl značný. nemá sice logo, ale to až tak nevadí. Zatím uvidíme jak dlouho vydrží. Originál šel kupodivu krásně rozdělat, naříznul jsem hrany kde je to slepeno a ono to hezky povolilo. (Myslím že Antonio Di Medio (předchozí a první majitel), ani jiný klíč než ten vyklápěcí nepoužíval, rptože ten druhý nevyklápěcí je nový ). Tak jsem prohodil planžetu, hezky jí i vykartáčoval, takže drážka je jako nová a přehodil tišťák. Krásně to pasuje, vyzkoušel jsem, všechno šlape, tak jsem to zakápnul malinečko lepidlem a složil. Tak uvidíme, jak dlouho bude šlapat. Origo jsem si raději nechal, ale jak se znám, protože mám rád krásné věci a orgio, tak jednou dojde k tomu, že stejně koupím ten origo obal.
Tady odkaz na klíč - Ebay - nevím jak dlouho bude aktuální http://www.ebay.com/itm/271069490298?va ... 1439.l2649 - číslo 4 z výběru.
Tady odkaz na klíč - Ebay - nevím jak dlouho bude aktuální http://www.ebay.com/itm/271069490298?va ... 1439.l2649 - číslo 4 z výběru.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- Reklama
Tak se pak pochlub reálným fotem.Radoš92 píše:Objednal jsem to, pak jsem mluvil s RomanemK a říkal že moc nevydrží, že má za 1500, mně stál necelých snad 70Kč, tak rozdíl značný. nemá sice logo, ale to až tak nevadí. Zatím uvidíme jak dlouho vydrží.
Možná by bylo dobré doplnit, že nabízený origo klíč, co Ti nabízel RomanK, je včetně elektroniky ( teď si nejsu jistej jestli nemá i spárování ( naprogramování) s autem v ceně). Ale každá ušetřená kačka dobrá, ty vlastně šetříš na ten výhřev sedadel, že?
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
OPCOM China Clon
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo Roman vlastně říkal že to je se vším. Fotečku udělám. No šetřím, na auto vypínač, sedačky, tempomat, tlačítko sport, senzory na parkování, zadní světla 08, zrcátka 08, el. sklápění zrcátek, jiné rádio, (Opera???) a toho ještě bude. Jo Quick heat by se mi zamlouval.
To modré na klíčku je reflexní samolepka. Koupil jsem to na OPC zafiru, ale zůstalo mi po prodeji, tak sem tam někde něco lepnu.
A přívěsek, který jsem chtěl
To modré na klíčku je reflexní samolepka. Koupil jsem to na OPC zafiru, ale zůstalo mi po prodeji, tak sem tam někde něco lepnu.
A přívěsek, který jsem chtěl
Ten klíč vypadá fakt moc hezky, logo se hodl oželí. To modré no.. , hlavně že se to líbí tobě a máš z toho radost. Takže za mě palec nahoru.
Jo autíčko je věčná pokladnička. Postupně dovybavit to chvíli potrvá, jestli taky děláš u soukromníka, co škudlí na zaměstnancích každou korunu. Však postupně si dáš priority co doděláš a bez čeho se nakonec obejdeš. Solidní základ pro rozšiřování máš, a to je asi nejpodstatnější. Ať dobře slouží.
Jo autíčko je věčná pokladnička. Postupně dovybavit to chvíli potrvá, jestli taky děláš u soukromníka, co škudlí na zaměstnancích každou korunu. Však postupně si dáš priority co doděláš a bez čeho se nakonec obejdeš. Solidní základ pro rozšiřování máš, a to je asi nejpodstatnější. Ať dobře slouží.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
OPCOM China Clon
OPCOM China Clon
aj u mna palec hore, snad vydrzi aspon rok
Zdravim, prosim ta vedel by si mi povedat ci sa da zohnat ta klucenka aj s napisom Astra?
dakujem
dakujem
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Opera? Taky budeš měnit středový panel na černo?
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oton > Černá se mi líbí, nehledě na Miloshe A ladilo by mi to k lištám, mám kovově stříbrné
papak13 > Nápis Astra jde sehnat taky.
papak13 > Nápis Astra jde sehnat taky.
Napis astra taky beru, udelame hromadnou objednavku? Cerny panel nechci diky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
myslím,ze líp to ladí s černými listami.o víkendu dám foto.
Ja bych chtěl taky přívěsek Zafira.
Ja bych chtěl taky přívěsek Zafira.