Ja ho minulej rok solil ale obcas sem byl linej a kdyz sem byl zrovna linej tak nejvic nasneziloJá už špekuloval,udělat nájezd do garáže vyhřívanej,ale to už by asi byla rozežranost
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Naposledy upravil(a) vencator dne 28 led 2013, 20:27, celkem upraveno 1 x.
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
To já nesolím, protože pak ty pásy ke garáži zůstávají mokrý a namrzají. Rač sníh odhrnu, odmetu dočista a je to. V největší nouzi trochu posypu pískem...
No právě s tou leností jsme na tom stejně a jelikož máme garáže 2,než to pak odhážu,když to nechám zajít daleko,to je šichta
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Twl, taky jsem nad tím přemýšlel, nebylo by to špatné, ale jak sem to počítal, provoz by nebyl levný zrovna. Navíc, ta rozmrzlá voda by musel někde dál odtéct, než by mohla zase zmrznout..oblhut píše:Já už špekuloval,udělat nájezd do garáže vyhřívanej,ale to už by asi byla rozežranost
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jo pisek nemam jen zrni pro ptacky, jednou jeste s VBckem sem vyjizdel s retezama...(natalo a zamrzlo) Mame hodne prudkej najezd ale docista to neberu kdyztak jen lopatou
Kubo nemas tam variantu 3 - kdyz nejde webasto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Rukou ometu dveře rukou, vyndám koštátko, ometu cele auto, nastartuju a topení ani nepouštím pokud se neopotí okno
Kubo no právě ten provoz a ani realizace by nebyla za babku,ale zase nejsme na Sibiři,tak holt občas hejbnem kostrou,ale stejně by to byla frajeřinka
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Vyhrejvany najezd mame u sluzebni garaze v praci, neni to spatny kdyz snezi, mrzne, je naledi a podobny sr*cky.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No pak to jde jeste napojit tak rikajic nacerno ale musis mit poslusny sousedy