Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Ja som u neho bol v piatok a vymenili sme ovladanie klimatizacie a olej + filtre. Takze konecne to mam tak ako to ma byt
- Reklama
Tak minuly tyzden sme pomenili olej + filtre + sa opravil nefungujuci ostrekovac (skrat)
Pani nemate niekto problem s centralom na nejakych miestach? Aby som vysvetlil ..pridem do prace a mackam na parkovisku jak chuj a nic sa nedeje....asi tak na 20x sa auto zamkne...pridem pooobede to iste .....ale inde to ide ako hodinky nechapem to Midzi parkujes kde ja, ide ti tam normalne central? Ci tu nieje nejake tajomne pole kde nefunguje elektronika
Pani nemate niekto problem s centralom na nejakych miestach? Aby som vysvetlil ..pridem do prace a mackam na parkovisku jak chuj a nic sa nedeje....asi tak na 20x sa auto zamkne...pridem pooobede to iste .....ale inde to ide ako hodinky nechapem to Midzi parkujes kde ja, ide ti tam normalne central? Ci tu nieje nejake tajomne pole kde nefunguje elektronika
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
U nás u hoteláku ústečáci vědí kde, je to samé.
Na G astře zamknu normálně a odemknout pak zaboha né, běhám kolem auta a jen hudruju, pak se to nějak povede.
Na Hčku se mi to zatím nestalo ani na stejnÿm místě.
U nás na tom objektu (hotelák) je plno antén a přenašečů, tak to přisuzuju tomu že to ruší.
Na G astře zamknu normálně a odemknout pak zaboha né, běhám kolem auta a jen hudruju, pak se to nějak povede.
Na Hčku se mi to zatím nestalo ani na stejnÿm místě.
U nás na tom objektu (hotelák) je plno antén a přenašečů, tak to přisuzuju tomu že to ruší.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 28 led 2013, 16:52, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
tak se mi dneska na Parking domu podarilo nacouvat do zdi, zasnezene zpetne zrcatka plus odhad podle kratkeho suzuki sx4 se nevyplatilo!!! nastesi jen male zrobne oderky na zadnim narazniku, zed byla poznamenana vic
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Adriano presne to iste robi aj mne, ale podla mna to bude klucom teda vlastne spinacom na nom. Ten moj je uz dost opotrebovany.
Midzi ale ako je mozne ze to inde nerobi? prisiel som domov a samozrejme na prvy sup som zamkol ...nechapem to proste ...v praci na parkovisku mi nefunguje central
Tak to nepotesijakubino píše:tak se mi dneska na Parking domu podarilo nacouvat do zdi, zasnezene zpetne zrcatka plus odhad podle kratkeho suzuki sx4 se nevyplatilo!!! nastesi jen male zrobne oderky na zadnim narazniku, zed byla poznamenana vic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A nestačil by smetáček a vyhřívaná zrcátka? Bez čistých zrcátek já zásadně nikam necouvu...
Ja uz ani bez odmeteneho auta ani nestartujem.....