Ochranny kryt podvozku
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ochranny kryt podvozku
je nekde v nabidce kryt motoru na opel astra h gtc??motorizace 1.4 16V
Opel Astra OPC
- Reklama
Nechci bejt chytrej , ale na moji zirafu pasoval kryt z autokelly, ktery byl psany na Hacko takze si myslim ze nase auta H vsechny/zirafy B jsou v tom jak vypada ram motoru a tim padem kryt motoru stejne a tudiz kryt by mel pasovat na vsechny auta. Holt globalizace je svinka
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
Není ten kryt spíš jen zbytečnost pro benzín? Než se motor rozloží pod náporem soli, to už bude auto dávno prodaný
Dnes jsem si vyzvednul v Kelly dekl motoru. Při prvním pohledu jsem si myslel, že mě klepne. Jestli si dělají prdel za 1800 nebo čekají na dalšího vola. Obecně platí, že každé ráno vstává jeden
Bylo to prohnuté ,otvory pro uchycení profrézované do značného oválu a povrch se nedá identifikovat. Dekl jsem vrátil druhý den z důvodů výše citovaných ,ale především proto, že na pravé straně vozu již částečný kryt je , takže se musí demontovat nebo ten ksindl čínský na právě straně oříznout, jelikož není možné kryt překrýt dalším krytem. Spodek motoru nebude asi problém díky jednoduchému rámu překrýt nějakým slabých nerez plechem , o což se nyní pokusím.
Bylo to prohnuté ,otvory pro uchycení profrézované do značného oválu a povrch se nedá identifikovat. Dekl jsem vrátil druhý den z důvodů výše citovaných ,ale především proto, že na pravé straně vozu již částečný kryt je , takže se musí demontovat nebo ten ksindl čínský na právě straně oříznout, jelikož není možné kryt překrýt dalším krytem. Spodek motoru nebude asi problém díky jednoduchému rámu překrýt nějakým slabých nerez plechem , o což se nyní pokusím.
Astra H 1,6 -85 kW A16XER , Astra F 1,6 -55kW X16SZR .
vikingP píše:Dnes jsem si vyzvednul v Kelly dekl motoru... Dekl jsem vrátil druhý den.....
Ten stroj času taky beru
To neřeš. V pákek objednáno, včera vyzvednuto, dnes vráceno. Sem se zamotal V Kelly v Plzni makají i přes víkend.
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
já mám polskej nevím přesně za kolik asi tusím že za 800kč muselo se to seříznout na jedný straně kvuli topení, a koupit šrouby či dát na bokách na vazačky,dělal jsem to s kamošem a drží v pohodě i přes schody na D1
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Tady na foru jsem přečetl asi vše o deklech na motor. Jediné co by dávalo smysl na háčko benzin je originál ,ale to již dle příspěvku Romana není v nabídce a navíc ta cena asi neklapne. Vše ostaní je kompromis a trochu hnus . Rám kolem spodku motoru je velmi jednuchý a v rovině. Takže se pokusím něco vyrobit a pak dám fotky. Dnes jsem vyráběl plastové dekly pod pravým a levým rohem předního nárazníku. Úchyty těch krytek tam byly, ale kryty tam Ti šupáci nedali
Tie dekle tam nikto nemá
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
taky jsem kupoval kryt motoru za cca 800,- Kč a drží už rok a ten kryt na pravé straně jsem měl taky a vlastně ještě mám,krásně do sebe zapadli ty kryty,pouze jsem je prošroubval do rámu motoru a vše OK , rozhodně za dekl pod motor 1800,- Kč bych nedával.
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008