Dovolená 2013
Re: Dovolená 2013
Pokud si pamatuju, tak dalnicni poplatky v Chorvatsku od Zahrebu do Splitu byly cca 600 Kc jednim smerem. K tomu jeste znamka ve Slovinsku (pokud se to neobjede) a Rakousko
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Miloši koukni sem: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... &start=390
Jinak já jel přes Maďarsko a můžu jen doporučit. Minimální provoz, silnice v pohodě, policajti nikde
Jinak já jel přes Maďarsko a můžu jen doporučit. Minimální provoz, silnice v pohodě, policajti nikde
Chorvatské poplatky jsou zde: http://www.hac.hr/hr/cestarina/cjenik/cjenik5/.
Ty apartmány Cristoforo Colombo. Líbily se nám ty bazény na střeše a parkování v podzemní garáži. Máme to od CK Azzurro a v ceně necelých 15.000,- je naprosto všechno, na místě zaplatím jen vratnou kauci.Oton píše:No my jedeme ale týden před vámi.
Co jste nakonec vybrali za ubytování?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo to vipadá dobře.Jen to budete mít dál do centra.Ale každý má jiné požadavky.My nakonec jedemedo residence gran mado - trilo.Jede nás sedm.
Asi bych vybral stejně jako Hombre, pohodli pro auto i pro rodinu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky máme bazen a podzemni parkoviště Ale bazen a parkovaní není to, kvuli čemu tam jedeme. To můžu jít tady na bazén.Večer je samozřejmě fajn.Když už jsi z pláže doma a děcka nebo i ty se chtějí cachtat.
A kolik kilometru to mate oba k mori?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
necelých 100 metru.Hombre to ma myslím blíž,kolem 50 m. Ty kilometre