Zalomená žhavící svíčka u 1.7 cdti 74kw ISUZU rv.2009
Zalomená žhavící svíčka u 1.7 cdti 74kw ISUZU rv.2009
Dobrý večer,
mám na vás technický dotaz.Mám v motoru zablokovanou jednu žhavící svíčku.Je bohužel ,,asi" prasklá.Protáčí se mi na ní povolovací matka.Jinak část od matky k hlavě motoru vypadá neporušená.Bohužel mi takto vrátili auto ze servisu .
Chci se zeptat zdali neznáte nebo nemáte kontakt na někoho kdo se zabývá nebo umí odvrtat (vyprostit) svíčku přímo na autě bez sundání hlavy.Moc děkuji za odpoveď
mám na vás technický dotaz.Mám v motoru zablokovanou jednu žhavící svíčku.Je bohužel ,,asi" prasklá.Protáčí se mi na ní povolovací matka.Jinak část od matky k hlavě motoru vypadá neporušená.Bohužel mi takto vrátili auto ze servisu .
Chci se zeptat zdali neznáte nebo nemáte kontakt na někoho kdo se zabývá nebo umí odvrtat (vyprostit) svíčku přímo na autě bez sundání hlavy.Moc děkuji za odpoveď
1.7 cdti-74 kw-R.V.2009
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zalomená žhavící svíčka u 1.7 cdti 74kw ISUZU rv.2009
Nějaký hoodně dobrý servis... je třeba nádobíčko..
Se mu to dělá. Nový motor, venku z auta... najdi video jak se k nim prokouše na Z17DTH
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
no právě ,video moc pěkný,díky za něj.Ale více méně je mi k ničemu.
1.7 cdti-74 kw-R.V.2009
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, na autě to bude pruda... přístup jak k penězům..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak svíčka odvrtaná.Cena byla 1900kč + dph.A čas práce byl 70 minut
1.7 cdti-74 kw-R.V.2009
Zalomená žhavící svíčka
Zdravím.
Máte někdo zkušenost se zalomenou žahvící svíčkou? Dneska jsem si je měnil, a jedna tam zůstala. Matka se ulomila a pak se to už jen protáčelo. Hlavně by mně zajímalo, jestli může motor fičet jen se třema žhavičkama. Během jízdy se mi rozsvítilo autíčko s klíčem....
Máte někdo zkušenost se zalomenou žahvící svíčkou? Dneska jsem si je měnil, a jedna tam zůstala. Matka se ulomila a pak se to už jen protáčelo. Hlavně by mně zajímalo, jestli může motor fičet jen se třema žhavičkama. Během jízdy se mi rozsvítilo autíčko s klíčem....
Naposledy upravil(a) Radoš92 dne 28 úno 2013, 23:18, celkem upraveno 2 x.
Důvod: (Díky Power2) Přesunuto, hledat.
Důvod: (Díky Power2) Přesunuto, hledat.
Žhavička je venku. Borec to nadvařil a vyšrouboval. Docela náročné, prý si s tím hrál šest hodin. Motor startuje na první natočení, super.
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kde si to nechal dělat a co ti za to vzal ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw