Astra H 2008 - nízké sedadla?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
nedy666
Kontaktovat uživatele:

Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?

Příspěvek od nedy666 » 21 led 2013, 09:57

Posílám foto té sedačky, je vidět 2 paky dole posuv dopředu dozadu, natočení náklon sedáku,u na druhé je vidět loketka s možností nastavení pro pateř, pak je jestě páka z boku u kapsy a to regulace nahoru dolu. Sportovní vedení to má, jen je to v látkové verzi. Musím říct že je to nebe a dudy, nedávno jsem jel ve 2v. oktávce a padne tam človek jak pytel brámbor, je tam jak zapadlej vlastenec. Taky jsou ty sedačky v oplech o tvrdší. Určitě vydrzím déle řídit v tomto než ve škodovkách, v tech se sedí sikmo jakoby složenej do V tady sedí člověk trochu konečně vzpřímeně. Jen upozorunuji, že fotky jsou ze Zafiry, ale Astra by měla stejné ne?!
Přílohy
DSC_0086_bederní_.jpg
sedadlo.jpg
DSC_0083_paky_spodek.jpg
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

Reklama

silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver » 21 led 2013, 16:18

ano ja to mam tak isto 8-)
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007

Thom

Příspěvek od Thom » 22 led 2013, 20:54

nedy to vypadá výborně! právě "zapadlý" vlastenec mě ničí bedra... dnes jsem třeba seděl hodinu v autě na parkovišti a vyřizoval telefonáty... často mám z auta kancelář, takže je to pro mě hodně důležité...

no vypadá to, že Háčko s těmito sedadly by pro mě nakonec mohla být fakt super volba... jen je potřeba najít někoho a vyzkoušet... už se mi ozval člen fora, ale ten to má v caravanu, tak mám obavy, jestli tam třeba nebudou vyšší pojezdy nebo to prostě nebude jakkoli jiné než v Háčku, nevíte někdo?
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback

Thom

Příspěvek od Thom » 22 led 2013, 20:55

a jak máš nastavenou tu bederku? Vypadá to, že moc vypouklé to teda není, ale těžko soudit podle obrázku...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 » 22 led 2013, 21:36

No na fotce to moc videt není, ale když se to pošteluje tak to funkuje a musím říct že to znat je dost. Měl jsem předtím feldu a po cca po 2 h jizdy někdy i dřív jsem se v sedadle začal ošivat a hledat jinou polohu, když to tady v pohodě. vydržím jednou tolik. Viz pak sezení v jiných autech. Zaleží jak se to nastaví celkově to sedadlo, ja jsem třeba vysoký (185cm) a sedím v pozici vzadu snažím se sedět rovně, polohovací pakou danou uplně dolů. Žena je uplnej opak, nalepená na volantu (164cm). Ale chtělo by vyzkoušet kdo něco takovýho má. Já občas jezdím přes Brno ale pojedu tam až někdy v 3. mesíci tohoto roku.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

Thom

Příspěvek od Thom » 23 led 2013, 23:41

hmmm tak já zrovna v té feldě ještě jezdím :D musím mít polštářek na sedáku abych seděl aspoń trošku rovnějc a nebyl tak zapadlý... jinak mám 193cm, takže když se na tom polštářku narovnám tak mě hlava trčí z šíbru... :) :(
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 » 24 led 2013, 00:51

Tak to ti trosku rozumim taky jsem tam presedlal a chapu ja to ale takto dostal jako prejatou výbavu. Musís si zkusit vic sedacek je fakt ze asi každa sedí jinak, tak snad si vyberes na astry a zafiry / celkove dělali asi 3 druhy kuže texti polokuže. Ne každýmu vyhovuje. Jinak je to asi i jiný sezení. Zkus nekoho z Brna treba ti pomohou ja v Brne budu 16. 3. na jedny narozky tak to můžes prubnout pokud si do ty doby nejakou astru nezískas!

Thom

Příspěvek od Thom » 25 led 2013, 20:33

tak díky lkralickovi už jsem seděl v jeho caravanovi se sportovními sedačkami, které jsou fakt super.... ale i tak mám stále pocit, že je to trochu zapadlé... ale snad rovným zádům pomůže bederka na max. dobrý sklon a výška plus možná polštářek pod zadek jak to mám teď ve felicii :D
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback

Thom

Příspěvek od Thom » 09 úno 2013, 22:46

Zdravím, tak mám zas nějaké aktuality, žel to není o mém novém autě... stále jsem nekoupil...

ve hře jsou stále ty dvě modré Astry ze Španělska... zajímal by mě Váš názor, kterou byste volili podle dostupných informací a taky mám dotaz k opravě laku....

jsou to tedy shodné ročníky 2007, model 2008, jak jsem psal dříve, jsou od španělského policejního prezidia, co se výroby týče, jsou to úplně stejná auta i včetně výbavy atd...

1) Hodonín
115 000,-
71tis km
+ zimní gumy
jak trošku menší cena, tak hlavně kilometry mluvily pro tuto Astru... jenže dnes jsem se na ni byl konečně podívat a karoserie katastrofa :( takové množství škrábanců co to má, to je děs... přiložím fotky, takže se Vás chci rovnou zeptat jak se to dá opravit... bazarista mluvil o korekční tužce, ale je tam toho tolik, že si myslím, že by to vypadalo strašně.. ale nemám s tím žádné zkušenosti... co brousící pasta? přelakování asi nepřipadá v úvahu, je tam toho opravdu dost...
jo a sedadlo je propálené, takže v tom asi jezdil kuřák... aby mě auto páchlo po kouři je nemyslitelné. Dnes sice nebylo cítit nic, ale co já vím co se stane, až bude auto v létě zahřáté? pokud by to začalo páchnout je nějaké profi čištění řešením?

2) Brno
120 000,-
97tis km
bylo už šero, takže moc detailně jsem to neprohlížel, ale myslím, že lak tam byl ok..
ten problém se zapadlou sedačkou fakt nevím jestli byl jen nějaký divný pocit... ta z Hodonína byla dnes naprosto v pohodě... tuhle je potřeba znovu projet...

vím, že podle km se nedá soudit, ale tady jsou asi opravdu poctivé... od jedné Astry jsem viděl španělskou servisku, z mezinárodní databáze mám záznam o kilometrech z garančky asi před 1,5 rokem, je to z toho prezidia, atd atd... volant a pedály ok ale karoserie, promačkaný klíček a tlačítko na volantu u té z Hodonína mluví o něčem jiném.. i přesto těm km docela věřím...

asi všichni řeknete, že je hezké když má o 1/3 míň km, ale že se k tomu asi řidič choval strašně, když tak vypadá... nj, nj... ale já furt nevím.. :D
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback

Odpovědět