Jaky stativ?
Re: Jaky stativ?
Ale rad bych zkusil fotit i treba zapad slunce nebo tekouci reku aby mela ten efekt jakoby "zpomaleni" a to v ruce neudelas. Kazdopadne dat za nej 5 litru to je mimo
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo no....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Nebo ho polož na židli.. V Tatrách jsme použili kameny, když jsem ho zapomněl doma..
Jo to je taky varianta nebo na strechu auta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jde to, musíš vyrovnat.. stejně jako na stativu..
Ty nemáš v kastlíku krabičku prezervativů nebo žvýkaček na vypodložení??
Bud jedno nebo druhy
Ale to je právě to co psal Pepino.. teď koupíš nějakou m*dku za 2tis a stejně zjistíš že to je k ničemu a nakonec pořídíš lepší...ale každý svého štěstí strůjce, asi je třeba si to vyzkoušet na vlastní kůži...milosh píše:Ale rad bych zkusil fotit i treba zapad slunce nebo tekouci reku aby mela ten efekt jakoby "zpomaleni" a to v ruce neudelas. Kazdopadne dat za nej 5 litru to je mimo