Astra H 2008 - nízké sedadla?
Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?
a uprimne astra v cosmo a opc interiery je jednoducho dokonala.vsetko ma svoje miesto atd.jedine co ozaj treba mozno vytknut su odkl.priestory,ale to je o zvyku,ja verim ze by si na inter. zvykol tak nevymyslaj a ber astru!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj jen dotaz už jsi polaboroval ty sedadla, mohu ti to vyfotit jestli chceš mám to v zafiře do aster se přední dodavají tuším stejný,mám sportovní vedení, tvrdší, 6 směrné nastavení s bedením vedením, a je tam něco i na pateř, loketka se dá koupit a dodělat, viz tady někde na foru, sem tam to tu lidi i prodavají.
Ohledně interieru mohlo by být více místa ale, takovej bordel tam človek zase fakt neudělá:) Nepřijde mi to zase tak zastaralý, hlavně je to přehledný ne jak v insegnii nebo merivě ty panely a mimi tlačítka. ALe zase si člověk přijde jak v raketoplánu!:)
O radiu je více druhů, nebo si tam můžeš dát i svoje vlastní koupené tam sehnat díl který zakrytuje spodek panelu (dělali se tehda i bez radií jen s přípravou), ci teďka nové s navigací, sám jsem o něm přemýšlel, ale nevím. Přes BHF sadu bych to nepouštěl není to kvalitní zvuk, na telefonování ok, ale jinak ne. Lepší aux, či nějaké jiné radio na USB, popř. dělají se neorigo radia do Aster a Zafir jako multimedialní, ale myslím že to tu nikdo nemá. Viděl jsem tu ale jedno prodej.
Ohledně interieru mohlo by být více místa ale, takovej bordel tam človek zase fakt neudělá:) Nepřijde mi to zase tak zastaralý, hlavně je to přehledný ne jak v insegnii nebo merivě ty panely a mimi tlačítka. ALe zase si člověk přijde jak v raketoplánu!:)
O radiu je více druhů, nebo si tam můžeš dát i svoje vlastní koupené tam sehnat díl který zakrytuje spodek panelu (dělali se tehda i bez radií jen s přípravou), ci teďka nové s navigací, sám jsem o něm přemýšlel, ale nevím. Přes BHF sadu bych to nepouštěl není to kvalitní zvuk, na telefonování ok, ale jinak ne. Lepší aux, či nějaké jiné radio na USB, popř. dělají se neorigo radia do Aster a Zafir jako multimedialní, ale myslím že to tu nikdo nemá. Viděl jsem tu ale jedno prodej.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já pořád nechápu, co myslíš tím předpotopním rádiem. Mám tam CD 70 Navi. Přehraje MP3, má AUX vstup a hudba hezky poslouchatelná.... co ještě více potřebuješ ? Vyhlídni si auto s lepší výbavou rádia a máš po problému a je rozhodnuto
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
radio:
tak předpotopní mě přijde hlavně ten vzhled a taky nejsem ani trochu nadšen z toho že radio sdílí display s BC, to mi přijde jako naprostá hloupost...
astra kterou jsem si vyhlédnul má cd 30 mp3, to jestli jde dodělat aux nevím a asi se nedozvím, těžko bych prodejci vysvětlil, že to chci vymontovat abych se podíval na schéma zapojení... a ups plastový zobáček pryč..
vím že se dají dokoupit neorigo rádia, ale kolik se jich dá napojit na volant a BC? jedno?
co se zvuku týče... rád si vychutnám kvalitní zvuk, ale nejsem audiofil, takže i když řeším radio, tak pro někoho jsem možná barbar, že poslouchám mp3... mám prostě dobrý smartfone, který musím mít spojený s autem pže mi slouží jako navigace, telefon a hudební přehrávač... jinak to mít nechci, pro mě je to nejlepší možnost...
interiér mě přijde opravdu starý, ale asi bych si zvyknul a nemožnost odkládání věcí vede k prosté čistotě, kterou mám velmi rád, ale ne lehko se mi ji dosahuje tohle by byla pomoc hh
a abyste teda měli vůbec představu o čem laboruju, tak se jedná o tohle:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
kucíííí no není krásná?
a myslím že za super penízky!
servisku jsem ještě neviděl, ale ten prodejce na mě ze všech působil nejseriózněji a taky nepříjemněji jako člověk... mám však už ověřeno že v lednu 2011 to bylo v 64tis km svoláno na garančku... v tu dobu to jezdilo 3 roky, takže lehkým výpočtem nám při stejném ročním nájezdu vychází opravdu těch udávaných 100tis km...
jinak bylo to používané jako vládní vozidlo (ta barva sedí, že? ) což může mít nevýhodu, že řidič nebyl majitelem, na druhou stranu se zase nešetří na kvalitním servisu...
sedadlo ještě vyřešené nemám... zítra jej chci požádat aby to dal na značky a vyrazili jsme na dálnici, chci vědět jak to pojede a co aerodynamický hluk a hlavně co ty sedačky, jestli tam najdu skrytou páčku na nastavení sklonu... pokud ne tak to musí znamenat že pan poslanec měl 150kg a fakt ji za těch 100tis km proseděl
tak předpotopní mě přijde hlavně ten vzhled a taky nejsem ani trochu nadšen z toho že radio sdílí display s BC, to mi přijde jako naprostá hloupost...
astra kterou jsem si vyhlédnul má cd 30 mp3, to jestli jde dodělat aux nevím a asi se nedozvím, těžko bych prodejci vysvětlil, že to chci vymontovat abych se podíval na schéma zapojení... a ups plastový zobáček pryč..
vím že se dají dokoupit neorigo rádia, ale kolik se jich dá napojit na volant a BC? jedno?
co se zvuku týče... rád si vychutnám kvalitní zvuk, ale nejsem audiofil, takže i když řeším radio, tak pro někoho jsem možná barbar, že poslouchám mp3... mám prostě dobrý smartfone, který musím mít spojený s autem pže mi slouží jako navigace, telefon a hudební přehrávač... jinak to mít nechci, pro mě je to nejlepší možnost...
interiér mě přijde opravdu starý, ale asi bych si zvyknul a nemožnost odkládání věcí vede k prosté čistotě, kterou mám velmi rád, ale ne lehko se mi ji dosahuje tohle by byla pomoc hh
a abyste teda měli vůbec představu o čem laboruju, tak se jedná o tohle:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
kucíííí no není krásná?
a myslím že za super penízky!
servisku jsem ještě neviděl, ale ten prodejce na mě ze všech působil nejseriózněji a taky nepříjemněji jako člověk... mám však už ověřeno že v lednu 2011 to bylo v 64tis km svoláno na garančku... v tu dobu to jezdilo 3 roky, takže lehkým výpočtem nám při stejném ročním nájezdu vychází opravdu těch udávaných 100tis km...
jinak bylo to používané jako vládní vozidlo (ta barva sedí, že? ) což může mít nevýhodu, že řidič nebyl majitelem, na druhou stranu se zase nešetří na kvalitním servisu...
sedadlo ještě vyřešené nemám... zítra jej chci požádat aby to dal na značky a vyrazili jsme na dálnici, chci vědět jak to pojede a co aerodynamický hluk a hlavně co ty sedačky, jestli tam najdu skrytou páčku na nastavení sklonu... pokud ne tak to musí znamenat že pan poslanec měl 150kg a fakt ji za těch 100tis km proseděl
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Interiér byl navrhovanej před 10ti lety, je jasný, že neni žádná novinka. Podívej se třeba po jinejch barvách panelu. Moje černá mi třeba příde daleko hezčí. Popřípadě se dá i předělat. Navíc se zvětšující se výbavou se interiér "omlazuje"
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
Thom píše:A korejci vs kvalitni nemecka konkurence..
No ja nevim.. Soucasna cena noveho ceedu a astry je na podobne urovni ne? A ceed se vyrabi v nove fabrice na slovensku, tak by to snad mohlo byt na podobne urovni.. Bavime se tu o rocnikoch 07 s pravidelnym servisem a max. 150tis. Km... Resp. Radeji okolo 100tis km..
tak srdíčkem jsem Oplák a asi už vždy budu,i proto jsem po i500 našel astru opc
a ted ke korejcum,jsou to firmou korejská auta,ale výrobou česko-slovenská.myslim,že kvalita je velmi dobrá a o něčem svědčí i to,že konkurence už s nima počítá.prodejní čísla myslim také mluví za všechno.osobně dlouhodobě provozuji i30 sw i kia ceed sw a obě auta myslim odvádí 100% to,co se od nich čeká.zpracování dobré,jízda dobrá,komfort akorát,prostor slušnej,kufr dostačující,spotřeba nafty v průměru 5,4-5,8 ltr
ted jsem měl možnost jezdit v novém Ceedu a to jeještě diametrálně lepší
tak a ted babo raď....
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
mám raději světlejší barvy, ale je pravda, že černá by v tomto vypadala mnohem lépe... nevíte jaké je označení této barvy? podle barvy by se mělo dat zjistit jestli tam jde aux ne? někde jsem to tu viděl...
s názorem na ceeda naprostý souhlas... každopádně jak se dívám tak máte oba OPC v tom případě je kia samozřejmě velmi trapná...
ale já za prvé nehodlám investovat tolik peněz do auta abych se díval po OPC (i když bych z něj slintal ) a za druhé potřebuji aby bylo i praktické, což by tahle hračka už nebyla...
nj vždy je to o prioritách... mě se zdá i těch 130tis za auto moc.. ale chci aby to byla v rámci možností slušná investice, která bude sloužit mě a ne já jí.... ale např. dát 50k za hudební nástroj problém nebyl vůbec
s názorem na ceeda naprostý souhlas... každopádně jak se dívám tak máte oba OPC v tom případě je kia samozřejmě velmi trapná...
ale já za prvé nehodlám investovat tolik peněz do auta abych se díval po OPC (i když bych z něj slintal ) a za druhé potřebuji aby bylo i praktické, což by tahle hračka už nebyla...
nj vždy je to o prioritách... mě se zdá i těch 130tis za auto moc.. ale chci aby to byla v rámci možností slušná investice, která bude sloužit mě a ne já jí.... ale např. dát 50k za hudební nástroj problém nebyl vůbec
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Jen otázka k tomu inzerátu, nemá tahle 1.6 již normu euro 5?
K interiéru:
Mně se zase černej interiér nelíbí, nehledě na to, že ta klavírní černá se rychle upatlá. Je to jak když sáhneš na okraje nových televizí
Nejlíp vypadá interiér verze Sport s těma dekoračníma lištama s barvě stříbrnýho karbonu
Displej, který zobrazuje PP i rádio je náhodou paráda, máš vše v jednom a nemusíš hledět na 2 různý místa
K interiéru:
Mně se zase černej interiér nelíbí, nehledě na to, že ta klavírní černá se rychle upatlá. Je to jak když sáhneš na okraje nových televizí
Nejlíp vypadá interiér verze Sport s těma dekoračníma lištama s barvě stříbrnýho karbonu
Displej, který zobrazuje PP i rádio je náhodou paráda, máš vše v jednom a nemusíš hledět na 2 různý místa
jakou má normu nevím, zítra se mrknu do techničáku... co by to pro mne znamenalo? doufám, že ne další přiškrcení výkonu...
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Astra H 1,8 XER 103kW
hatchback
Seš z Brna? zatím, co jsem četl ti nekdo nedoporučil navštívít provozovnu na Komárovském nábřeží....http://carteam.cz/ pobav se s RomanemK a nejlepší by bylo pro tebe si pro auto zajet do zahra...