filipek013 píše:Z mojej skusenosti nemam pocit ze by som sedel moc v koryte, pri nastaveni bedrovej opierky na max sa da sediet dost vzpriamene, co vyhovuje aj mne.
K autu: ja mozem posudit len astra-focus s dieselovym motorom a pre astru jednoznacne velke plus je akusticky komfort v porovnani s focusom, ktory je v rychlostiach nad 90 km/h znacne hlucnejsi. Predpokladam, ze sa to bude tykat aj benzinovych motorov, kedze zvyseny hluk v kabine bol nielen od motora, ale tiez od podvozku. Takze z tohto pohladu radsej Astru ako Focus, hoci je v nej zalostne malo odkladacich priestorov na drobnosti - ciastocne to kompenzuje laktova opierka s odkladacim priestorom.
P.S. vrakoviska sa nemusis bat, ja som tiez menil sedadla z vrakacu. S vymenou a elektrikou nie je ziaden problem, zvladne to kazdy aspon trocha zrucny clovek...
no právě ta bederní opěrka mě tam moc chyběla! vlastně mě už tvar sedačky v tomto přišel nevyhovující natožtak nastavitelnost beder, kterou jsem zrovna oceňoval na tom ceedovi...
děkuji za tu hlučnost! to měla být otázka 4) kterou jsem zapomněl
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
a to je to opravdu o tolik horší už při 90ti? chtěl jsem zeptat jak je na tom hluk při dálničních 130km/h? jsem právě někde tady na foru četl, že astra je v tomto horší...?
a jaké sedadla jsi měnil za jaké? měly airbagy? nebyl s tím problém? co vše jsi musel řešit?
a loketní opěrku nemá ani jedna z těch dvou aster, co jsem zkoušel... ale to se dá možná přimontovat? mno místo toho je tam zase držák na pití a to už by byla fakt katastrofa kdybych ani neměl kam dát láhev... nepoužívám PETky a skleněná se mě asi do dveří nevejde, pže ty mají taky nepochopitelně úzkou přihrádku
já chci kastlu astry (z těch aut co sem vypsal je pro mě fakt nejkrásnější a auto by mě v tomto dělalo opravdu radost
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
) ale k tomu interiér ceedu.... tak mě napadá vtip, který mě dneska řekl prodejce astry, když jsem se ptal, na možnost výměny rádia za nějaké použitelné a lépe vypadající - "To je zbytečné, v tomto rádiu máte všechno co moderní rádio potřebuje"
tohle byla dokonce verze bez MP3... dále mě nejvíce vadí AUX na propojení s mobilem, což je pro mě jak hudební tak volací nutnost(viděl jsem tu návody na dodělání, ale nevím, jestli budu chtít tak bastlit...)