Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
http://www.auto.cz/cesky-trh-roce-2012- ... acek-72227
korejci rostou v roce 2012 skončily na třetím místě .... nerez bude mít určitě radost
korejci rostou v roce 2012 skončily na třetím místě .... nerez bude mít určitě radost
- Reklama
No ale na čí úkor rostou? Francouze vem čert, ti stejně neumí udělat dobrý auto, když nepočítám hot hatche, které zase umí jedny z nejlepších. Ale na úkor Opelu a Fordu a z toho bys radost neměl mít ani ty. Se ti může stát, že budeš za chvíli jezdit se zkrachovalou značkou
Nedávno jsem ale rozmluvil strýci Koreu ve prospěch něčeho německýho tak uvidim s čim přijede
Nedávno jsem ale rozmluvil strýci Koreu ve prospěch něčeho německýho tak uvidim s čim přijede
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
pojistovnu mam uniqua..na aute je najeto nejakych 104 tisic km..nechi zas kupovat neco jineho a zadluzovat se jelikoz na funglovku nemam a penize z pojistovny bych videl na nejakou almuznu myslim ze tak 60-70 tisic a i to se mozna jeste pletu..me jen nejde do hlavy jak se muze uvazovat o talni skode kdyz auto vypadalo v pohode a bylo plne pojizdne..milosh píše:Jakou mas?
Opel Astra OPC
Tuším, že Power2 měl taky totálku a přitom jeho Astra vypadala taky úplně v pohodě. Možná je to tím, že Opely tak strašně rychle padaj na ceně. Udeřit tak s Golfem, tak to totálka nebude...
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
power2 mel tusim i deformaci na strese coz je jasne ze je na odpis ale to ja jen chladice,naraznik kapota maska a ten tuklej ram pod motorem,nikde nic nehnuteho....kdyby to nebylo v autorizovanem servisu ale nekde jinde tak verim tomu ze by to pojistovak neuznal jako totalku to ani nahodou,ale proc tomu je tak u autorizovaneho servisu opel buh vi..
Opel Astra OPC
věřím, že opel nepadne a stejně příští auto bude možná audiNerez píše:No ale na čí úkor rostou? Francouze vem čert, ti stejně neumí udělat dobrý auto, když nepočítám hot hatche, které zase umí jedny z nejlepších. Ale na úkor Opelu a Fordu a z toho bys radost neměl mít ani ty. Se ti může stát, že budeš za chvíli jezdit se zkrachovalou značkou
Sladas: měl jsem úplně stejný díly + pytle. Pro pojišťovnu je proraženej chladič totálka
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak jsou to kokoti teda nechapu..jinak pytle mam ok a blatniky taky..
Opel Astra OPC
koukni se po nějakým lepším gtc, jako sem to udělal já Uvidíš, že to auto může byt ještě luxusnější.
Nejenom motorově, ale i interiérově to byl velkej skok
Nejenom motorově, ale i interiérově to byl velkej skok
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele: