Auto Rupexim
Re: Auto Rupexim
Otíkova je tady: http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je focena na plechacich ale jsou k tomu i litaky.ty jsem prodal k autu dodatecne.
no hej, ale ja zhanm 1,9 88kw..... taku nikde nevidim.
nemusim mat najlacnejsiu, kludne si priplatim, ale musim mat zaruku ze som nepriplatil zbytocne.....
nemusim mat najlacnejsiu, kludne si priplatim, ale musim mat zaruku ze som nepriplatil zbytocne.....
Hlavně nekupuj z CZ ani od vás. Ta bude mít na 3000% v realu jiné km. I když se ti bude líbit oni dělaj na vzhled a záruku jejich 6 měsíční.Před 2 rokama jsme koupily první auto z bazaru a už nikdy.Ted uz vím jak to všechno funguje.Kamoš děla v jednom velkym bazaru.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
colli, neni to tak uplně pravda, ale musíš natrefit... Já bral auto z operativního leasingu, auto mělo na 3000% správné udané km a navíc mi týden před koncem záruky orpavili grátis převodovku (mnou poptávaná cena opravy u servisů byla okolo 15 000 kč).
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
smileboy: Tak to jen bud rad.Ale šmelení s auty je u nás hodně rozsáhly a ten kdo říká,že by nikdy nestočíl atd.. tak ten to právě dělá. Mě stačí,když někdo řekne,250 tisíc km pane to ten motor je tepr zajetej
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
jo, je problem kupit seriozne auto....
Moje dalsi asi uz bude novy jak sleduju situaci, ale to az asi hacko dojezdi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nove je sice nove, ale v loterii som nevyhral, takze ostavaju len tie jazdene...
ty ceny jsou teda zajímavý, padá to pěkněpueblo píše:Otíkova je tady: http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list