Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Poprosil by som o pomoc. Som na tomto fóre v podstate nováčik a už sa mi podarilo netrafiť odpoveď do správneho vlákna, sorry. Nechcem zbytočne zakladať novú tému, ak by tu niečo podobné už existovalo, no vyhľadávanie mi nepomohlo. Hľadám nástroj, resp. jeho "vzor", alebo nákres, na vytiahnutie horného úchytu z čalúnenia A stĺpika (takej placky). Skrutkovačom sa ten úchyt vyberá naozaj problémovo, podľa infa. servisákov to často lámu a potom iba ak zlepia. Mal by na to existovať nejaký "vyťahovák". Nemá to niekto? Alebo nevideli ste aspoň jeho fotku? (Ak si niekto myslí, že v Opli ho určite majú, tak tu v našom sotva, tuto o mnohých takýchto pomôckach ani len nepočuli). Pomohli by ste nie len mne, ale možno aj iným userom.
Ďakujem
PS: Možno by sa tu hodilo samostatné vlákno o takýchto nástrojoch. Videl som tu vyrobené pomôcky na nastavenie ostrekovačov a pod. Takže ak tu takéto vlákno ešte nie je, nejaká dobrá duša, ktorá má dobrý prehľad, by to mohla dať dokopy
Ďakujem
PS: Možno by sa tu hodilo samostatné vlákno o takýchto nástrojoch. Videl som tu vyrobené pomôcky na nastavenie ostrekovačov a pod. Takže ak tu takéto vlákno ešte nie je, nejaká dobrá duša, ktorá má dobrý prehľad, by to mohla dať dokopy
Je možný, že kvůli termostatu sem měl skoro o dva litry větší spotřebu? Po výměně spadla spotřeba hned pod 9 litrů. Motoru chybělo cca 10°C na provozní teplotu 90°C.
Sem si na začátku zimy řikal, proč mám větší spotřebu, jako v létě
Sem si na začátku zimy řikal, proč mám větší spotřebu, jako v létě
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
určitě.taky budu měnit termostat.auto topí ale motor se nezahriva.jezdím za 7.3.Převážně 12 km po dálnici.
tak ja som dnes iba vymenil zadny stierac za Bosch AT. Predne mi tiez prisli no tie menim az po zime.
Ja vcera taky menil komplet sterace predni super ale zadni stira hur nez ten puvodni 2 roky stary, jak to je mozne, byl v krabicce origo koupeno u opla, je mozno reklamovat?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Já měním v zadním jenom gumičku
Dneska ráno se zas kontrolka trakce zahřála Blikala auto netáhlo ale vyškrábalo se až nahoru bez problémů se spotřebou 20L/100km. Jinak krásnej prašánek
Dneska ráno se zas kontrolka trakce zahřála Blikala auto netáhlo ale vyškrábalo se až nahoru bez problémů se spotřebou 20L/100km. Jinak krásnej prašánek
ten stary som tam mal uz asi od vyroby, takze si zasluzil vymenit cely a nie len gumicka. Este mi prisli aj nove Osram NB+, no tie su iba do zasoby, kedze tie stare stale svietia(november 2011 cca 28 000km).
Ja som po vybornych neuhrnutych cestach bol v Olomouci a spat...a po ceste mi nefungoval ostrekovac okna...myslel som si ze zamrznuta kvapalina alebo tam neni ,ale kvapalina je doplna ....ten motorcek vobec nevydava ziadny zvuk ...nejake napady, rady? poistka? ci ze by cely motorcek?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005