milosh píše:Zitra prezouvam
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
- BikerMarius
Miloshi tos rosek až budu mit na Liberec malej vzorek tak ti prodám zimáky nechceš ?
ikdyž jsem zastánce origo kol tak tyhle jsou luxusní, skvělá volbakulisek91 píše:mě se líbí tyhle tak jsem si je sehnal..samozřejmě bez toho zadního nárazníku a zbytků
me by zajimalo co chystas, ale asi to bude tve tajemstvi nez se pochlubiskulisek91 píše:uvidíme jak to bude na uatě vypadat s těma úpravama co chystám
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tyhle fakt vypadají hezky...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
není toho moc..nejsem zastánce velké změny auta.ale chystají se akorát kola,zatmavit okna,a stříška na zadekjakubino píše:me by zajimalo co chystas, ale asi to bude tve tajemstvi nez se pochlubiskulisek91 píše:uvidíme jak to bude na uatě vypadat s těma úpravama co chystám
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Dnes jsme s Merivou přivezli nového člena rodiny..
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pepi ať vám dělá stejnou radost jako minulý!