regulacia ventilatora
regulacia ventilatora
vyskytol sa mi takyto problem ... ostava mi fukat ventilator aj ked vypnem auto ... resp. regulacia otacok ventilatora chvilku funguje ...nastavim to na nejaku napriklad 5-ku a potom to prestane reagovat a fuuuuuuka aj ked vyberem kluc zo zapalovania, musim potom odpojit baterku na par sekund. Takze vzdy ked chcem aby mi to fukalo musim potom odpojit baterku a to je strasneee. Nemal niekto podobny problem?
Astra H 1.9 Cdti 88kw 16v
- Reklama
Re: regulacia ventilatora
VODEŠEL TI ODPOR VENTYLATORU JE NAD PYLOVIM FILTREMwojto33 píše:vyskytol sa mi takyto problem ... ostava mi fukat ventilator aj ked vypnem auto ... resp. regulacia otacok ventilatora chvilku funguje ...nastavim to na nejaku napriklad 5-ku a potom to prestane reagovat a fuuuuuuka aj ked vyberem kluc zo zapalovania, musim potom odpojit baterku na par sekund. Takze vzdy ked chcem aby mi to fukalo musim potom odpojit baterku a to je strasneee. Nemal niekto podobny problem?
a koupil sis ho aspon novej??? skoro zadarmo co ? osmička v čuduwojto33 píše:ano bol to on a uz je vymeneny
v opli chceli 240Euro .... kupil som ho za 90Euro od nejakej firmy z GB co predava na Ebayi
no bola to asi dobra kupa ... zase novy regulator je zas odfajceny ..
inak taky regulator pasuje z Opel Omega B ...s automatickou klimou to asi musi byt
dnes som vymienal regulator otacok ventilatora (jezka na svojej astre H s automatickou klimatizaciou v opli cena dielu 284 eur cislo dielu 90512510 objednaval som ho z tejto strankycena aj s dopravou 46,69 eur http://www.pietro-eshop.cz/sk/katalog/p ... bo-corsa-c
vymena trvala cca 30 minut keby to niekto menil v buducnosti taj je dobre dat dole kryt z peloveho filtra a potom to ide vybrat lahsie
vymena trvala cca 30 minut keby to niekto menil v buducnosti taj je dobre dat dole kryt z peloveho filtra a potom to ide vybrat lahsie
Astra H r.v2006 1,9cdti 88kw