Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tohle je centralni parkoviste u vleku, kousek pod kabinkovou lanovkou (je zadara coz se mi na tomhle arealu libi). Nahoru sme jeli na Plane sedackou a pak peso az nahoru. A z Jestedu hezky po svejch po alfaltu az k autu. Kdo tu cestu zna, tak netreba dalsi komentar A dole je to na houby a boruvky
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem bohuzel dnes mel mensi nehodu..kapota,naraznik,maska a oba chladice ((
chlapek predemnou prudce zastavil u prechodu a ja to uz nedobrzdil a vlitl do nej,jeste celkem dost namrzlo..
chlapek predemnou prudce zastavil u prechodu a ja to uz nedobrzdil a vlitl do nej,jeste celkem dost namrzlo..
Opel Astra OPC
Taky konec roku na prd. Přeji ať je to co nejdřív opravené..
tak to nepotesi veru,ja som okrem povinnosti (270hod. v robote ) stihol vcera aspon umyt auto.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- BikerMarius
Dali jsme si s astřičkou půlnoční výjezd na Ještěd, a dopřála nám tak krásný pohled na Liberec a Jizerky
to nase*e, jeste pri konci roku, neprijdou s opravami nejake upravy? v podobe treba opc narazniku, sportovni masky...?sladas opc píše:tak jsem bohuzel dnes mel mensi nehodu..kapota,naraznik,maska a oba chladice ((
to ted mozna odlozis lakovani kol a budes investovat do oprav co
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
mně nějakej ču*ák hodil na kapotu petardy a mám spálenou šachovnici a z laku to nejde dolu
sladas ukaž fotku. Máš to namletý, jak já minule?
sladas ukaž fotku. Máš to namletý, jak já minule?
Každýho Silvestra blahořečím okamžik kdy jsme si pořídili garáž. A co, že to do ní je 5 minut pěšky.
dnes smesa astrickou vratili zo silvestra. dohroomady najezdene cca 400km. plne nalozena-az po strop.
ale musim skocit do umyvarky
ale musim skocit do umyvarky
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
neodlozim lakovani kol..mam rachlou kapotu,naraznik je na vymenu je rozlamanej a oba chladice vcetne i masky na vymenu..nikde nic neni hnuteho..ted jen premyslim co s tim mam havarku ale spoluucast 10%..takze nevim zda do opelu odvezt a nebo si udelat to sam jelikoz delam v autokelly takze bych poridil veci o neco levneji ale zas rad bych origo dily..
Opel Astra OPC