Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
To je stejná prasečina, jak sem viděl v bazaru GTC s LPG a to mělo hrdlo nádrže navrtaný v plechu blatníku
- Reklama
I my jsme Vás všechny opět rádi viděli, i když odjezd do Prahy byl rychlý a smutný..
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
No jo, jezdit po tom schodišti D1 je hroznej voprus! Brno - JIhlava a zpět je povrch fakt hroznej, pak kus u Benešova, jinak jakž takž) No kdy to mají delat, letos tu naší šílenou autostrádu?? Pořád to odkladájí. Poklice musít dát na vazačky a ja si myslel že to lidi dělaj hlavně kvuli krádežím.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Dnes jsem motor trochu protáhnul a donutil jsem rafičku otáčkoměru dotknout se číslice 60. Při těch mých krátkých popojížďkách v zimě se studeným motorem se rafička málokdy dostane přes tři tisíce otáček, takže bylo dnes třeba tomu trochu naložit, aby mi motor nezlenivěl. Myslím, že jsem si ho slušně zajel, takže si to musím udržet
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
dnes vymeneny desticky na predku..zvolil jsem ferodo premier prace uplne na pohodu..
Opel Astra OPC
a já luxoval a luxoval a luxoval
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Vcerejsi vejlet na Jested a navrat k autu
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Kde jsi tam parkoval? To jste sli pesky na Jested ze auto bylo v garazi?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dneska jsem byl v Chomutově na Hobbitovi ve 3D..a po cestě do Litvínova super cesta mrzlo,mlha krásně se jelo no
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!