Nedyho zafira 1,7 92kw
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nedyho zafira 1,7 92kw
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem zjistil ze na ty nasi D1 jsem o jednu poklici cudsi. Hold koupim novou pokud bude stejny typ. Hrozny schodiste. Nesnasim to, za to mlha jak prase. Jinak cca 2:25 beroun - nesovice coz je slusnej cas spechali jsme totiz na betlem.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
ohledně tažných jsem našel celkem prekerku poctete si:( tak vam nevim http://www.xantiaclub.cz/poradna/viewto ... 1c2de30d65
vygooglit se tam da o tom lecos
http://www.google.com/search?q=zapsani+ ... rt=10&sa=N
vygooglit se tam da o tom lecos
http://www.google.com/search?q=zapsani+ ... rt=10&sa=N
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak na úřadě mi pán řekl,že musím tažné odhlásit z mého auta.ty musíš do firmy kde montují tažné,tam dostaneš papír,s tím zajedeš na STK a pak jej musíš přihlásit.
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
ok jen otazka a myslis ze mi te "nejake" firme daji papir k tomu taznemu.? Pokud bude pak na aute taznyho a papir k tomu. Na STK by to melo byt pak v klidu? Zajel bych tam pristi tyden se na zeptat tam kde to montuje. Mohl bych te Otone prosim poprosit o nafoceni toho stitku na taznym a poslat mi to treba mailem. myslim ze by spoluprace takto dosti urychlila. Zajedu tam s tim jestli mi na to vystaveji papir Brink kvuli prendani. klisne bych si to namontoval i u nich. Zalezi jak cela zalezitost dopadne. Papirove je slozite celkem uz tedka?Oton píše:Tak na úřadě mi pán řekl,že musím tažné odhlásit z mého auta.ty musíš do firmy kde montují tažné,tam dostaneš papír,s tím zajedeš na STK a pak jej musíš přihlásit.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Měly by vystavit papir o odborném namontování a schválení. asi
Zítra ti to vyfotim a pošlu.stačí mms?
Pokud máš typový list a potvrzení o odborné montáži, tak je vše jednodušší. V tomto případě nemusí auto ani vidět. Pokud máš typový list a montáž si uděláš sám, musí správnost montáže a funkčnost elektroinstalace zkontrolovat technik. Aspoň tak to funguje v Praze..
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
jj klidně stačí, když to bude trochu čitelné tak jo:)Oton píše:Měly by vystavit papir o odborném namontování a schválení. asi
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím chlapi, tak jsem si konečně udělal radost a zakomponoval si telefon do příslušenství Opel:) Ne koupil jsem si držák od Broditu na mobil bez vrtání vzazuje mezi mezery panelu radia a BC. Sedí to parádně lidi ze severu to maj vychytaný. Mám Sony Xperii Acro S, dokoupil jeden prográmek nastavení spuštěných programů, od navigace přes TV a hudbu a video, jediný ta couvací kamera, držák je vybaven i nabíječkou, s tou jsem protahl i 3.5mm jacka do auxu. Takže naprostá pohoda, držák je i polohovací svislé či vodorovně. Mám zkrátka z toho radost. po vyjmutí zůstane jen držák s nabíjením. viz foto. Je fakt, že to vyjde pomalu cenově jak Touch a connect ale to si nevemete sebou Tak jsem se zafiřicí spokojenej. Pořídili jsme taky s ženou nové zimní pneu, nakonec to vyhráli Goodyear UG 8, používáte je taky někdo?! Jen pro info. Dle recenzí jsou dobrý, stejně většinou jezdím v čvactanici či na ledě.
Koukam ze Prodigy nejsou pouze ma oblibena skupina Jinak drzacek pekny
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet