Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Jsem dneska potkal hrozného smolaře.
píchnutá rezerva fakt nasere
- Reklama
Dneska sem byl v Teplicich, tak sem skocil do Opela zjistit jestli maj na svezeni Jecko 103 kW. Nemaj, ale prej neni problem ho zajistit, tak na jare budou zajistovat. Pritom sem Jecko prolezl a fakt se jim povedlo! Az mi prijde ze to v interieru temi plasty moc prekombinovali Ale i tak to nic nemeni na tom ze se mi proste libi a basta Jeste sem mrknul na novou Zafiru a taky moooc hezka
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
dneska marně čekám na konec světa ... zase žádné vzrůšo
Tak už mám Zafiru doma pod střechou. Dneska ještě proběhlo v bazaru licitování, protože jsem zjistitl, že oproti inzerci nemá ESP, ale marně. Velkou slevu jsem prej dostal už při koupi ve středu a tohle prej byla jen chyba v inzerci. No nedá se nic dělat, stejně jsem ji vzal. Reklamoval jsem i druhej klíč, kterej je uvnitř úplně zoxidovanej a tak mi řekl, že nebudu platit mytí Astry, než ji postaví na plac, ať jim ji nechám tak, jak jsem přijel. Notně zadělanou
Přehodili mi letní gumy na hliníky od Zafiry, byly v lepší kondici, z Astry jsem si vzal do Záfy půl roku starou baterku.
Astra tam teď čeká na kupce.
Přehodili mi letní gumy na hliníky od Zafiry, byly v lepší kondici, z Astry jsem si vzal do Záfy půl roku starou baterku.
Astra tam teď čeká na kupce.
- BikerMarius
Dneska naprosto pohodová cesta z Liberce do Ústí... koho tu potkám ??
Hele Moraváci.. nevím jestli nejsem blázen, ale nezdá se vám, že se hůř dýcha? Já dneska byl venku tak hodinu a zdá se mi že všude lítá nějakej prach až sem z toho začal kašlat.. Doufám že astřulka nezačne taky
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jestli na tom jezdil dva měsíce, jak to někteří dělají a kašlou na opravu kola, tak dobře mu tak, v případě že se mu to taky mohlo stát pár minut po výměně, to by byl fakt pech.Jocker píše:Jsem dneska potkal hrozného smolaře.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Gratuluju Pavle, rychla akce je nejlepsi At ti slozi dlouho a minimalne tak dobre, jako Astra. Mimochodem vitej v klubu 1.8cek, konecne dalsi s poradnym motorem
Petře díky Co se týká rychlý akce, vzpomněl jsem si na Tebe, na Tvojí rychlou výměnu
V mém případě to byla spíš náhoda, ale povedlo se
V mém případě to byla spíš náhoda, ale povedlo se
Pavliku co spotreba? Ta 1.6 si moc nevezme ale s tou zafou budes urco o litr minimalne vic co? Ale vykon !!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet