Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Predsudky kamo, to je to samy jako kdyz nekdo rekne automat je pro zensky ja bych ho nikdy nechtel atd a najednou jeden kamos co toto cely zivot tvrdil se v nem svezl (oktavka dsg) a uz by ho chtel.
Ja nemam problem se zadnou znackou, asi nebudu mit oply do smrti
Napr. nova kia ceed kombi je moc pekny auto.
Ja nemam problem se zadnou znackou, asi nebudu mit oply do smrti
Napr. nova kia ceed kombi je moc pekny auto.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Já u opla taky nezůstanu, nový se mně nelíbí
kia ceed kombicko je pekna, popripade huinday i40.
Uz neplati ze nemecke auto je najkvalitnejsie.
Aj korejci sa kvalitou dotahuju. niekde som cital ze uz su medzi 5-timi najlepsimi v kvalite
Uz neplati ze nemecke auto je najkvalitnejsie.
Aj korejci sa kvalitou dotahuju. niekde som cital ze uz su medzi 5-timi najlepsimi v kvalite
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Ale hovnajs žádný předsudky Mildo,vůbec nemám na mysli kvalitu nebo tak,mě se prostě jen ty auta bytostně nelíbí
A automat?Úplně na rovinu Ti povím,já teda neříkal nikdy,že je to pro ženský,ale pro blbý a po svezení v Insignii s automatem jsem sakramentsky změnil názor a to nemám zrovna ve zvyku
A automat?Úplně na rovinu Ti povím,já teda neříkal nikdy,že je to pro ženský,ale pro blbý a po svezení v Insignii s automatem jsem sakramentsky změnil názor a to nemám zrovna ve zvyku
Naposledy upravil(a) oblhut dne 19 pro 2012, 19:42, celkem upraveno 1 x.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Uvidis ze jednou ty asiati udelaji auto co se bude i tobe libit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Honda, Mazda a Toyota dělá pěkný auta, zbytek se mi nelíbí
No třeba jo,až zase něco zkopírujou,v tom jsou majstři
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
v auto bilde ma byt porovnanie VW vs toyota. od malych aut cez spotrove az po suv.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Korea by mi taky nesměla do domu. Auta se mi nelíbí a nevěřím jim, navíc nevidím důvod proč dávat prachy rejži když tady krachují zavedené Evropské značky. Ničím mě nepřesvědčili. Fakt radši Háčko, než třeba novou i30.
A zadruhé, kdybych si Koupil Hudlaje, od Samotheho bych to měl furt na talíři
Korei jsem věřil v elektronice, ale ani to už dnes neplatí. Se Samsungem jsem se 2x spálil s telefonem, spousta lidí okolo taky a někteří i s televizí
A zadruhé, kdybych si Koupil Hudlaje, od Samotheho bych to měl furt na talíři
Korei jsem věřil v elektronice, ale ani to už dnes neplatí. Se Samsungem jsem se 2x spálil s telefonem, spousta lidí okolo taky a někteří i s televizí
Tak to já se Samsungem su spokojenej maximálně... A Samsung dělá všecko. Od prodávání zeleniny, přes všelijaký úřady až po auta a elektro. Akorát do Evropy se dostane jenom elektro. A s tím sem nikdy neměl problém