Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Díky kluci, mám z ní radost.
Ivo to víš, že posez je v ní o ničem jinym, to jsem zjistil právě v Ředkovci u Tebe, ale poslední impuls byl Oton
Ne snad, že bych musel hned mít taky záfu jako on, ale když ji koupil, maličko jsem začal brouzdat po netu, za kolik se tak dá koupit a náhoda tomu chtěla, že byla k mání tahle.....
Ivo to víš, že posez je v ní o ničem jinym, to jsem zjistil právě v Ředkovci u Tebe, ale poslední impuls byl Oton
Ne snad, že bych musel hned mít taky záfu jako on, ale když ji koupil, maličko jsem začal brouzdat po netu, za kolik se tak dá koupit a náhoda tomu chtěla, že byla k mání tahle.....
- Reklama
Panove pristi rok ji snad koupim i ja, sice jsem chtel pockat ale nerad bych byl jeden z poslednich kdo ji jeste nebude mit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloši a co Orlando?
miloshi neboj se já u astry zůstanu tak 5 let takže máš ještě čas
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Pueblo hlavně ten nájezd,to je skvělý Mildo,konečně Tě pustilo Orlando?!
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Dik, tak uvidime orlando se mi libi ale je za cenu 2 zafir takze asi tak
Hlavne zafa ma vic vybavy nez ten orel a navi na cd
Hlavne zafa ma vic vybavy nez ten orel a navi na cd
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zafira určitě není nej auto na světě,je to hlavně sranda,ale každopádně než jakoukoli Korejskou potvoru,to raděj Trabuka v kombajnu
Uvidime za 10 let jak budou Korejci nejprodavanejsi a Opel se bude krcit v koute
To se klidně může stát,ale já osobně si ho nikdy nekoupím,i kdyby byl za cenu plechovky sardinek