Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Az jednou ty "kamna"zkusis mozna zmenis nazor samozrejme myslim opel ne tu Octu co jezdis
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
Octu jezdim jen minimálně, ale jinak samozřejmě naftový auta neodsuzuju. Jen když tu vidím majitele a jejich problémy s Astrama, tak mi přijde že je to většinou právě nafta.
- BikerMarius
A jé zase nespolehlivá nafta... naftovejch motorů je tu kolem 60% možná víc, určitě mají najeto víc km když to dáš dohromady tak i kdyby měli stejnou spolehlivost jako benzín tak tu hold prostě bude víc problémů s naftou. Bohužel výkon nafty je vykoupen složitostí motoru a tím větší náchylností a nepočítám s tím kolik lidí se neumí k naftě chovat což benzín pobere líp. Věřím že ty nový benzíny jako stokonový třívalec a podobná zvěrstva na tom budou stejně špatně ne-li hůř.
Souhlasím s tebou, o 3 válcových motorech se 150ti koňma se nemá cenu bavit Bohužel díky EU tu brzo nebude možnost koupit nic jinýho...
Jistě, lidi se o starý poctivý atmosféry ještě pobijou. Tuším, že za pár let prodám Astru a obratem koupím Lancer EVO
Dnes jsem autu daroval origoš Oplácký 15" poklice. Použitý, ale tři jsou v parádní stavu, jedna v horším, takže tu si asi splaším někde z vrakáče. Hned to vypadá líp, než holý plecháče
To já jsem rozhodnut, až jednou doslouží astra, koupit japonce. Ti se ještě nepomátli a dělají atmo benzíny. Tj. další volba je mazda 5 nebo 6, nebo avensis nebo něco takového...Nerez píše:Jistě, lidi se o starý poctivý atmosféry ještě pobijou. Tuším, že za pár let prodám Astru a obratem koupím Lancer EVO
Dneska jsem svoji Astřičku "zradil". Nejen, že jsem ji nevzal na výlet, ale ani ještě neví, že ji nahradila Zafira a Astra jde do výkupu.
Pá podrobností:
Benzín 1.8 103kW, výbava Cosmo - polokůže, CD70navi, PAS vpředu i vzadu, všechny pytle, výroba 2007, najeto 30088km!!, elektrický okna i vzadu, dešťák, tempomat.....a já už nevím
nový přírůstek do rodiny:
Pá podrobností:
Benzín 1.8 103kW, výbava Cosmo - polokůže, CD70navi, PAS vpředu i vzadu, všechny pytle, výroba 2007, najeto 30088km!!, elektrický okna i vzadu, dešťák, tempomat.....a já už nevím
nový přírůstek do rodiny:
Naposledy upravil(a) pueblo dne 20 pro 2012, 17:38, celkem upraveno 2 x.
Ta Zafira i po těch letech vypadá pořád dobře.
Jinak nahradit Háčko Zafirou je logická volba, když člověk potřebuje víc prostoru.
Pěkná Copak máš za motor a výbavu?
Jinak nahradit Háčko Zafirou je logická volba, když člověk potřebuje víc prostoru.
Pěkná Copak máš za motor a výbavu?
Pavliku dobre koupils, vypada super a uz se tesim na svezeni
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet