Kamarádka Astra
Re: Kamarádka Astra
No lepsi nez plechy ale taky ten design zadna hitparada, ty letni mas lepci.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ono to tak většinou bývá, že na léto jsou ty kola lepší Zima, to je jen tak o přežití a těšení se opět na jaro a na přezutí na pěkný kola
Ale mně se ten design celkem líbí, víc se mi líbí design 16" poklic na Astru, ale ani tyhle mě neuráží
Ale mně se ten design celkem líbí, víc se mi líbí design 16" poklic na Astru, ale ani tyhle mě neuráží
Přesně - já mám stejný a na Astru se hodí. Akorát vynikne velkost (spíš maličkost) kola, ale co... Zima je zima a na černých plechách jezdí i BMW
popravde u mna je to des,radsej bez nich len plechy.ale 100ludi 100chuti
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
šéf má nový Audi A4 Avant a na zimu tam má plecháče bez poklic. Vypadá to celkem směšně
Já jsem s tím spokojenej. Páč horší než holý černý plechy jsou jen holý stříbrný plechy
ja by som dal byt tebou biele plechy ..to by ukazalo lepsie ako tie puklice...
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som povedal, ze sa mu tie kolesa hodia, na bielom auto to tak nekrici ze su "len" 15-ky.
Mna by skor zaujimalo, ked to porovnas s tymi letnymi, ci je to komfortnejsie. Ja mam prave tie strukturovane ako zimne a stale mi to pride tvrde a rozmyslam vymenit za 15ky tak ze ci sa to oplati
Mna by skor zaujimalo, ked to porovnas s tymi letnymi, ci je to komfortnejsie. Ja mam prave tie strukturovane ako zimne a stale mi to pride tvrde a rozmyslam vymenit za 15ky tak ze ci sa to oplati
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Je to zajímavý, když vyměním letní 16" za zimní 15" tak mi rozdíl nepříjde, ale jak vyměním zpět na letní, tak se mi zdá auto zase tvrdší.