Změna barvy osvětlení přístrojů
Re: Změna barvy osvětlení přístrojů
Mně se ta oranžová líbí. K černé ideál a netahá to vůbec oči
- Reklama
Já s tím nemám problém jak třeba tady nekdo psal že modrá tluče do očípower2 píše:Mně se ta oranžová líbí. K černé ideál a netahá to vůbec oči
ASTRA H 1.6 85KW
Světlá bude asi v pohodě, ale tmavá tahá. Měl sem to na předchozí astře a hned sem to předělal na červeno - bílou kombinaci. Teď už do toho vrtat nebudu
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi nesetkal jste se někdo s tímto ?
Na Zafiře B jsme se pustili do výměny stropní osvětlení z klasického na LED osvětlení... V případě, že dáme LED žárovky do stropní světla u řidiče, vše svítí tak jak má, ale jakmile dáme LED žárovky i do stropního světla k zadním sedadlům ( je jedno, jestli druhá nebo třetí řada ), tak stropní světlo nad řidičem funguje stylem, že žárovky jen mžourají a zadní stropní světla ani nefungují Ale jakmile se do zadních stropních světel dá zpět původní žárovka, tak vše opět funguje OK...
Vím, že když má auto pal PC, tak obyčejné LED parkovačky do předních světel PC vyhodnotí jako že nefungují a tak nesvítí... A dají se koupit už i LED parkovačky s nějakým upraveným odporem, aby PC nevyhodnocoval chybu v okruhu... Ale co s tím vnitřním osvětlením, když nepomůžou ani ty žárovky s upraveným odporem ?
Pokoušel jsem se tady přes funkci vyhledat vše k podsvícení přístrojů, ale tento dotaz jsem nezaznamenal... Možná jsem slepý, ale snad nejsem první, kdo se s tímto setkal
Na Zafiře B jsme se pustili do výměny stropní osvětlení z klasického na LED osvětlení... V případě, že dáme LED žárovky do stropní světla u řidiče, vše svítí tak jak má, ale jakmile dáme LED žárovky i do stropního světla k zadním sedadlům ( je jedno, jestli druhá nebo třetí řada ), tak stropní světlo nad řidičem funguje stylem, že žárovky jen mžourají a zadní stropní světla ani nefungují Ale jakmile se do zadních stropních světel dá zpět původní žárovka, tak vše opět funguje OK...
Vím, že když má auto pal PC, tak obyčejné LED parkovačky do předních světel PC vyhodnotí jako že nefungují a tak nesvítí... A dají se koupit už i LED parkovačky s nějakým upraveným odporem, aby PC nevyhodnocoval chybu v okruhu... Ale co s tím vnitřním osvětlením, když nepomůžou ani ty žárovky s upraveným odporem ?
Pokoušel jsem se tady přes funkci vyhledat vše k podsvícení přístrojů, ale tento dotaz jsem nezaznamenal... Možná jsem slepý, ale snad nejsem první, kdo se s tímto setkal
My new car ( Opel Meriva A ) : AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nehledal ( cituji stropní+ zadní stropní: Tam to žere i bez odporu )
Polarita není pro mě cizí, zkoušeli jsme i odpojit celé světlo a znovu zapojit... Také otevírat a zavírat dveře A pojistkou to nebude, když to v případě LED předního světla a obyč. zadního funguje, jak má Co dalšího ?
Nezkoušeli jsme odpojit a znovu zapojit autobaterii
Polarita není pro mě cizí, zkoušeli jsme i odpojit celé světlo a znovu zapojit... Také otevírat a zavírat dveře A pojistkou to nebude, když to v případě LED předního světla a obyč. zadního funguje, jak má Co dalšího ?
Nezkoušeli jsme odpojit a znovu zapojit autobaterii
A nedáváte tam náhodou něco takovýho? To by šlo do zkratu
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nenene, to rozhodně ne... Jen osvědčené LED sufitky ( stejně jako má tady kde kdo z Vás ) a LED žárovky, které se dávají standardně do parkovacích světel.
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
v Astre mam w5w klasika t10. vzadu mi tiez nefungovali.
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
chlapi odobri mi niekto kto ma zasebou vymenu smd ci su tieto dobre???
http://www.tme.eu/sk/details/of-smd3216 ... optoflash/#
byvali kolega mi to zmakne ked bude cas
http://www.tme.eu/sk/details/of-smd3216 ... optoflash/#
byvali kolega mi to zmakne ked bude cas
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007