Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Re: Modul Komfortní Jednotky (dříve "Teploměr vody")
Tady máš možná odpověď,ale možná se taky pletu.
MKJ funguje ve všech známých konfiguracích displejů GID, CID a rádií s následujícími výjimkami:
pokud je ve voze instalován displej GID nebo CID SW verze 8.0.x (postup určení SW verze displeje) a současně originální portál mobilního telefonu UHP, nelze MKJ v žádném případě použít
pokud je ve voze displej SW verze GE55, GD55, CE55 nebo CE55 nelze MKJ použít. SW těchto displejů je možné aktualizovat na vyšší verze, se kterými již MKJ spolupracuje
MKJ funguje ve všech známých konfiguracích displejů GID, CID a rádií s následujícími výjimkami:
pokud je ve voze instalován displej GID nebo CID SW verze 8.0.x (postup určení SW verze displeje) a současně originální portál mobilního telefonu UHP, nelze MKJ v žádném případě použít
pokud je ve voze displej SW verze GE55, GD55, CE55 nebo CE55 nelze MKJ použít. SW těchto displejů je možné aktualizovat na vyšší verze, se kterými již MKJ spolupracuje
Astra H Z16XEP
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
přesně jak píše ladik99...
pokud nemáš ve voze UHP (origo. HandsFree), tak MKJ fungovat bude. Pokud ale máš ve voze nainstalované UHP (na displeji by v tomto případě svítila ikona telefonního sluchátka), tak MKJ použít nemůžešAtom píše:Bude mi fungovat ikdyz mam tohle viz foto ?
No tak nic mam origo UHP
Astra Caravan 1.9 CDTI Z19DTH.
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
-
- Kontaktovat uživatele:
v totmo případě jedině výměna GIDu, nový prodáš a koupíš starší...Atom píše:No tak nic mam origo UHP
Eééééééééé
tak do tohodle se mi necéééé
tak do tohodle se mi necéééé
Astra Caravan 1.9 CDTI Z19DTH.
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
Ahoj Pepo, stala se mi zajímavá věc s MKJ, když bylo cca -10, tak se po zapnutí klíčku do polohy 1 objevilo na displeji varování o přehřáté chladící kapalině 130°C, potom hned druhé okno 105°C, a aktivovalo se okno s údaji o teplotě chladící kapliny (to červené zvětšené), standartně ho mám vypnuté. Potom se už teplota ukazovala normálně, pouze byl aktivní ten údaj o teplotě. Toto se stalo asi třikrát v několika denním rozmezí, ale vždy pouze v mrazu. Podotýkám že auto třeba týden stojí venku na mraze a nejezdí. Teď když je venku plus tak se nic takového neděje. Uložené údaje o DPF (průměr vypalováni atd.) zůstaly uložené.
A malá otázka na závěr, jak to vypadá s videomodulem pro couvací kameru, kdy se můžeme těšit?
Přeji šťasný Nový rok všem oplákům...
A malá otázka na závěr, jak to vypadá s videomodulem pro couvací kameru, kdy se můžeme těšit?
Přeji šťasný Nový rok všem oplákům...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Pepo co video a MKJ, doufam ze mezi pojidanim rizku a cukrovi jsi myslel i na kamarady na foru
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta
ladik99 píše: pokud je ve voze displej SW verze GE55, GD55, CE55 nebo CE55 nelze MKJ použít. SW těchto displejů je možné aktualizovat na vyšší verze, se kterými již MKJ spolupracuje
Tady je odpoved.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modul Komfortní Jednotky - MKJ (dříve "Teploměr vody")
Seru na to, Opal mám naposledy Tak jeden taky objednám. Ať zvýším výdaje za první měsíce provozu.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE