Katalogové číslo dílů - napište si o to své :-)
- Reklama
Re: Katologové číslo dílů - napište si o to své :-)
Krásná cena no nevim jestli sháním čerpadlo... ale jednoho dne sme přijeli domu a na parkovišti přestal jít posilovač... tak jen zjišťuju co by to mohlo bejt a na kolik by to mohlo vyjít...
Zafira B 2009 1.7 CDTi, 92 kW
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Slabá baterie.. ? První co je, tak odstaví servo většinou. Tzn. alternátor nedobíjí ??? nebo blbě...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Frydex: mohl bych poprosit ještě jestli by si nenašel kde se nachází řídící jednotka řízení? jestli je to součástí čerpadla nebo je to jinde? Baterie je v pořádku...
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to netuším kámo kde hledat...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Montážní celek posilovače řízení se nachází přímo na posilovači řízení.
Zkontroluj pojistku FB3 80A (malá pojistková skříňka u motoru vedle pojistek)
Pojistku FE27 (v motor. prostoru pokud je osazeno zadní elektr. centrum REC)
Pojistku FE29 (v motor. prostoru bez zadního elektr. centra)
Zkontroluj pojistku FB3 80A (malá pojistková skříňka u motoru vedle pojistek)
Pojistku FE27 (v motor. prostoru pokud je osazeno zadní elektr. centrum REC)
Pojistku FE29 (v motor. prostoru bez zadního elektr. centra)
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Frydex: jsem si to myslel
Stan.: toho jsem se bál, že to bude jeden celek... Pojistku F27 jsem kontroloval ta je v pořádku. Kouknu ještě na FB3 80A (malá pojistková skříňka u motoru vedle pojistek). Pokud tam teda nějaká má být když mám tu F27?
Stan.: toho jsem se bál, že to bude jeden celek... Pojistku F27 jsem kontroloval ta je v pořádku. Kouknu ještě na FB3 80A (malá pojistková skříňka u motoru vedle pojistek). Pokud tam teda nějaká má být když mám tu F27?
Frydex: mohl bych ještě poprosit o zkontrolování toho čerpadla, který je na obrázku nad tím za 38 000? Pochybuju, že budou zaměnitelný , ale jestli tam nepíšou něco... Rád bych si to našel sám, ale nemám kde : ))
Paulinek dle motorizace budeš mít posilovač ZF (sploštělá nádobka). TRW se používá jen u slabší motorizace. Pojistku FB3 tam určitě najdeš, je u obou druhů posilovačů a z REC i bez REC Přímo na posilovači ZF, jsou dvě svorkovnice, menší dvoukolíková(XC6),je přímo od pojistky FB3. Druhá tříkolíková(XC5) má ještě další svorkovnici (X12) v blízkosti ŘJ ABS.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Re: řekni si o info podle svého VIN zde
Prosím o info Opel Zafira B
VIN W0L0AHM758G052134
Dakujem
VIN W0L0AHM758G052134
Dakujem
Opel Zafira 1.9 CDTi 74kw, 2006, Pioneer AVH-2400BT, repro Soundstream SC-6T, vytlmenie dverí STP
OPCOM China Clone
OPCOM China Clone