Vojtavojta krasavice
- vojtavojta
Re: Vojtavojta krasavice
Mel jsem torxovy imbus a neslo to.Uz mam to hotove,akorat cekam na cistirnu a o vikendu to budu davat do kupy.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Reklama
- vojtavojta
Ano tak to udelam,ale je divne jak pise PepaS ze po vymene displeye to ukazuje uplne jine udaje.Frydex píše:Si to spočítej z nádrže ne? od tankování do tankování a víš přesně. Polemizuješ tu a nevíš kolik máš realně... pak to teprve řešit.
OP-COM
OP-COM
- vojtavojta
Uz to davam dohromady ale povim Vam,ze natahovani tech liset do kovove kostry sedadla a jeste k tomu v aute,nic moc. Prsty doj*bane jako svina ale uz koncim .vojtavojta píše:Mel jsem torxovy imbus a neslo to.Uz mam to hotove,akorat cekam na cistirnu a o vikendu to budu davat do kupy.
OP-COM
OP-COM
- vojtavojta
Nevim co myslis.
Ted jsem to dodelal a chtel jsem jeste zastrcit ten konektor od decek ale nemohl jsem se dostat (nevim jak se to odborne jmenuje) do toho mista kde jsou uz jine konektory pod sedadlama.Oranzovou pojistku jsem uvolnil, vytahnul zastrcku s pinama a nevedel jsem jak vytahnout tu druhou cast v ktere jsou osazene konektory.Je mozne ze tim jak jsem odpojil tu zastrcku pod sedadlem, abych odrovnal baterku,protoze ted neudela starter ani tuk.Slysim cerpadlo a od motoru po otoceni klicku jenom takove tuk,tuk .Nejdou ani zavirat okna plynule jenom popojizdeji po centimetru az se dovrou a jak jedou navrch tak zhasinaji svetla a palubka.Co jsem pomrvil???
Ted jsem to dodelal a chtel jsem jeste zastrcit ten konektor od decek ale nemohl jsem se dostat (nevim jak se to odborne jmenuje) do toho mista kde jsou uz jine konektory pod sedadlama.Oranzovou pojistku jsem uvolnil, vytahnul zastrcku s pinama a nevedel jsem jak vytahnout tu druhou cast v ktere jsou osazene konektory.Je mozne ze tim jak jsem odpojil tu zastrcku pod sedadlem, abych odrovnal baterku,protoze ted neudela starter ani tuk.Slysim cerpadlo a od motoru po otoceni klicku jenom takove tuk,tuk .Nejdou ani zavirat okna plynule jenom popojizdeji po centimetru az se dovrou a jak jedou navrch tak zhasinaji svetla a palubka.Co jsem pomrvil???
OP-COM
OP-COM
Jocker měl pravděpodobně na mysli binder pásky trčící ze sedadla, které slouží k uchycení čalounění sedadla. Eskapásky je označení pro něco trošku jiného - pásky nebo spony na hadice.
- vojtavojta
Pepino diky,ale ted mne vice zajima co se stalo ze numuzu nastartovat. Dneska uz nemam cas,ale zitra to hodim na op-coma a uvidim co to ukaze.
OP-COM
OP-COM
To chápu, ale nedokážu Ti poradit, kde je zakopaný pes..
- vojtavojta
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Počítám že si měl imrvére otevřené dveře jak si to dělal, světlo svítilo, (respektive si otvíral a zavíral dveře) a hrálo ti u toho rádio, což ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."