Clona před chladič
Re: Clona před chladič
ake komplikovane je vymenit termostat na 1.7cdti 74kw ?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nic horšího než má 1.9CDTI 88Kw snad není....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
S clonou, nebo bez?dogee píše:...Nicmene pri dlouhe jizde z kopce teplota klesla z 88 na 84 stupnu, takze se motor ochlazuje i s movym termostatem...
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
castecne zacloneno, cca z 50%RomanK píše:S clonou, nebo bez?dogee píše:...Nicmene pri dlouhe jizde z kopce teplota klesla z 88 na 84 stupnu, takze se motor ochlazuje i s movym termostatem...
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jak už se tu psalo, částečně ochladí topení.
Já zatím testuju bez clony, zatím O.K., ale nejsou mrazy.
Já zatím testuju bez clony, zatím O.K., ale nejsou mrazy.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Výměna samostatného termostatu, bez výměny tělesa termostatu u Z17DTH (74kW). Vypustit chladící kapalinu. Výjmout baterii a vyndat držák baterie, pak je přístup k termostatu, po odmontování víka tělesa termostatu (2 šrouby), lze samostatný termostat výjmout a vyměnit. Plochy víka tělesa očistit a dosadit nové těsnění.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
diky
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
...sponu na nejvetsi hadici u termostatu jsem malo dotahl a trochu to tam protikalo, musel jsem zase odpojit a vyndat baterku, abych s k te spone dostal
ale snad uz to bude opravdu OK (do nove zavady, kterou jiste diky foru brzo najdu:)
PS: jsem zvedavy na mrazy co prijdou, jak rychle se bude motor ohrivat v minus 20...
ale snad uz to bude opravdu OK (do nove zavady, kterou jiste diky foru brzo najdu:)
PS: jsem zvedavy na mrazy co prijdou, jak rychle se bude motor ohrivat v minus 20...
tak po výměně termostatu se změnilo to, že auto dosáhne teploty kolem 88 stupnu a ohriva se urcite rychleji
nicmene mam jistou skrytou variantu clony, protoze pri mrazech a jezdeni rano do prace nechci trapit studenej motor...
nicmene mam jistou skrytou variantu clony, protoze pri mrazech a jezdeni rano do prace nechci trapit studenej motor...
Sem si všiml dneska, že se mně teplota chladící kapaliny držela kolem 77°C. Pak sem tomu trošku dal a bylo tam málo přes 80°C. Pak se to zase stáhlo na 77°C. Ráno normálně přes 80°C. Je to v pohodě? Myslel sem, že pod 80 by to jít nemělo