Sada reproduktorů - Pioneer TS-Q172C
Sada reproduktorů - Pioneer TS-Q172C
Ahoj,
prodávají nějakou sadu reproduktorů přimo pro Háčka ? Samozdřejmně jen nějakých kvalitních Chtěl bych lepší zvuk v autě, abych neřešil to, že když si pustim nahlas pisničky tak ty repraky přestanou v basách stíhat
popř. Sem dát odkaz na reproduktory, které by jste mi doporučili do předním dvěří a reproduktory do zadních dvěří.
Vepředu jsou totiž snad o něco větší než ty vzadu, ale nejsem si tím jistej, tak aby to tam vše pasovalo, pěkne hrálo, stíhalo lépe basy, zkrátka aby vydrželi o něco víc než základ
Děkuju předem všem za odpovědi.
prodávají nějakou sadu reproduktorů přimo pro Háčka ? Samozdřejmně jen nějakých kvalitních Chtěl bych lepší zvuk v autě, abych neřešil to, že když si pustim nahlas pisničky tak ty repraky přestanou v basách stíhat
popř. Sem dát odkaz na reproduktory, které by jste mi doporučili do předním dvěří a reproduktory do zadních dvěří.
Vepředu jsou totiž snad o něco větší než ty vzadu, ale nejsem si tím jistej, tak aby to tam vše pasovalo, pěkne hrálo, stíhalo lépe basy, zkrátka aby vydrželi o něco víc než základ
Děkuju předem všem za odpovědi.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
Re: Sada reproduktorů
nedávno tady někdo dával odkaz, hledej
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- DeepThroat
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... neer#p7465
a přimo co pasuje na astru od pioneeru
http://www.pioneer.eu/eur/products/car_ ... index.html
a přimo co pasuje na astru od pioneeru
http://www.pioneer.eu/eur/products/car_ ... index.html
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A to jsou jen 2 reproduktory + 1 výškáč v sadě ? Chápu to tak, že si budu muset koupit dvě sady po 2 kusech? dopředu a dozadu, aby mi to celkově dalo 2 výškáče, 4 reproduktory a ty pak jen jednoduše vyměnit za ty stávající (výškáče ve sloupkách, repráky v zadních a předních dvěří) ?
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
No podle me toto vypada jen na predek, jak casto sedis vzadu kdyz jedes sam? ty ostatni to je jen na dokresleni hlavni kvalitni repro musis mit vepredu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jenže výškáče jsou vepředu dva a na obrázku je snad pouze 1milosh píše:No podle me toto vypada jen na predek, jak casto sedis vzadu kdyz jedes sam? ty ostatni to je jen na dokresleni hlavni kvalitni repro musis mit vepredu
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
- DeepThroat
Řekl bych že to je jen pro info.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
takže myslíš že tam budou 2 výškáče a 2 reproduktory ?
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
urcite budu 2+2
lenze ja by som najradsej vymenil vsetkych 6.ved predsa zvuk mi dotvaraju aj tie vzadu..
Tato sada od Pioneeru sa mi paci,ale co by som spravil s dvomi vyskovymi navyse to netusim...
lenze ja by som najradsej vymenil vsetkych 6.ved predsa zvuk mi dotvaraju aj tie vzadu..
Tato sada od Pioneeru sa mi paci,ale co by som spravil s dvomi vyskovymi navyse to netusim...
Astra H, 1.7 CDTi