Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
U nas uz snad 14 dni neprselo takze auto jak novy porad
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Nebejt dneska ty podelany betonovy dalnice, tak je to mozna i k precteni
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Pane 74t to jsem nemel ani kdyz jsem auto kupoval, projed se obcas taky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
@beavis:
Teď už jen čekat na fotku z radaru.... , jinak dobrý....
Teď už jen čekat na fotku z radaru.... , jinak dobrý....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Cheche to je v reichu
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Dneska jsem tam byl taky, v rajchu
Když jsem svejch 105 splašenejch koníků rozdráždil na 180, tak už mě drahá polovička vyděšeným pohledem dávala najevo, že jestli chci večeři, mám ubrat
Ale kde jinde si to zkusit, než v dojčlandu, viď?
Když jsem svejch 105 splašenejch koníků rozdráždil na 180, tak už mě drahá polovička vyděšeným pohledem dávala najevo, že jestli chci večeři, mám ubrat
Ale kde jinde si to zkusit, než v dojčlandu, viď?
když už se tu bavíte o německu..jak poznám kde je tam omezená rychlost a kde není? Je to tím že tam kde je dvouprodovka je omezená a kde je tří a více proudovka je neomezená?
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
No na dálnici pokud není omezení, nejčastěji na 130 (u výjezdů a nájezdů nejčastěji) nebo 80 (špatný stav nebo oprava), je neomezená. Zpočátku jsem se děsil, když jsem z ničeho nic viděl značku konec více zákazů, protože jsem si myslel, že jsem neviděl předchozí omezení, ale oni to maj za každym nájezdem pro ty, kteří na dálnici najíždějí, že už můžou mazat
Kde je v Nemecku omezeni poznas podle znacek. Samozrejme, pokud neni z nejakyho duvodu znackou omezena rychlost, tak to muzes na dalnici kulit jak to de.....
beavis píše:Nebejt dneska ty podelany betonovy dalnice, tak je to mozna i k precteni
Kde to bylo? Betonky už snad nejsou ani ve východním.beavis píše:Cheche to je v reichu
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301