Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Ja myslel, že to zrušili... tak to mě teda sere sem o 500 lehčí ..
chtěl jsem jí spíš říct že řídil muj pes (kterýho ani nemam) ale rozmyslel jsem si to
chtěl jsem jí spíš říct že řídil muj pes (kterýho ani nemam) ale rozmyslel jsem si to
- Reklama
Ale fujmilosh píše:Osoba blizka ne
Trošku. Lidi jsou tím už tak zblblí, že to používají i tam, kde se to nehodí. Příklad:
Dopravka změří na přechodu černou Audi, místo 50kmh jede 70 km/h, fotka jak víno. Zastaví ji, řidič dá všechny doklady, když se dozví co udělal, začne telefonovat a pak řekne, oznamte mě úřadu.
Když si ho pozve úřad, pán tvrdí, ja to neřídil, to někdo jinej. Předloží mu spis, kde jsou sepsaný všechny jeho doklady atd, fotka s jeho obličejem. Pán řekne hmm, stejně sem to neřídil. Tak si z toho pak nedělej srandu
Dopravka změří na přechodu černou Audi, místo 50kmh jede 70 km/h, fotka jak víno. Zastaví ji, řidič dá všechny doklady, když se dozví co udělal, začne telefonovat a pak řekne, oznamte mě úřadu.
Když si ho pozve úřad, pán tvrdí, ja to neřídil, to někdo jinej. Předloží mu spis, kde jsou sepsaný všechny jeho doklady atd, fotka s jeho obličejem. Pán řekne hmm, stejně sem to neřídil. Tak si z toho pak nedělej srandu
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je pán trochu dement..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Konečně přezuto ... Za 18 tisíc
16" alu opel a Continental CONTI WINTER CONTACT TS 850
16" alu opel a Continental CONTI WINTER CONTACT TS 850
tak to je drahy pneuservis, to sa oplati
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
gumy 215/55 R16 nejsou zrovna nejlevnější a tyto jsou drahý celkově proto, že sou jedny z nejlepších na trhu...kupoval sem aji disky, takže to je komplet
Já furt jezdím na letních
Jsem poslední dobou v práci víc než doma, ale naštěstí tady v nížině je teď teplo a sucho
Jsem poslední dobou v práci víc než doma, ale naštěstí tady v nížině je teď teplo a sucho