Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
no promin ja mam 184 a naprosto mi vyhovuje jen sem teda o 20 kilo lehci nez ty jediny teda co ze me nevadi ze nemam oprenou hlavu jestli ti jde o to
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Reklama
My mame v praci tuto - http://kancelar24h.cz/product/kancelars ... anta:1806/
Na tej sa mozes hupat , lezat,skakat
Na tej sa mozes hupat , lezat,skakat
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Dneska cestou do prace si astricka zase veselo vrzgala plastami na pristrojovke a aj na oblozeni zadnych dveri. 25 tis km a autu vrzgaju plasty. Parada.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
JJ a trvá to do doby než se prohřeje. Budu ty budíky muset asi taky polepit tou pěnovkou
Kolega si už minulou zimu stěžoval, že mu na Golfu plus, kterého měl rok vrže ledasco. I v podvozku. To si v zimě asi nevybereš...
Tak já a moje Háčko jsme dneska konečně dodělali poslední změny co byli v plánu pro to aby auto mohlo jezdit na českých silnicích + jsme do malého TP nechávali zapisovat že auto jezdí na LPG. Až bude čas něco nafotím a taky se vám představím
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Jsem natom stejně..jour píše:Dneska cestou do prace si astricka zase veselo vrzgala plastami na pristrojovke a aj na oblozeni zadnych dveri. 25 tis km a autu vrzgaju plasty. Parada.
Me kupodivu zacalo vrzat v pristrojovce az ted coz me u 6 let staryho auta (obcas se tomu taky divim) prijde docela v pohode, vrze to jen opravdu na zacatku nekde jak je ten reproduktor na palubovce. Jen me ted trapi auticko s klickem a vecny vypalovani ve stredu jedu dalnici HK praha a zpet tak snad se s tim vypalovanim neco stane a pak lezu pod auto zkontroolovat hadice k DPF (od toho se bude vyvijet dalsi reseni)
Jinak naprosta spokojenost obcas se az divim jak drzi holka, hold dobrej vyber ted ma temer 220 000 km...
Jinak naprosta spokojenost obcas se az divim jak drzi holka, hold dobrej vyber ted ma temer 220 000 km...
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Tak nemužu říct že by vrzala pořád, ale někdy se povede hlavně když je celá promrzlá, jak se zatopí tak už jí to přejde.. hold je to auto, nejnamahavější věc na světě.. lidi mužou být rádí že to drží po hromadě, todle vrzání mi až tak nevadí, hold se to celý hýbe a já stím nic neudělam a nadruhou stranu znám i horší případy
Mě spíš ted sere, že jsem dostal pokutu za parkování v zákazu tak zítra si du pro verdikt, doufám že mi napálí pod stromek plnou částku pokuty.. No aspon astřička něco dostane pod stromeček
Mě spíš ted sere, že jsem dostal pokutu za parkování v zákazu tak zítra si du pro verdikt, doufám že mi napálí pod stromek plnou částku pokuty.. No aspon astřička něco dostane pod stromeček
Osoba blizka ne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet