Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
A fotak jde cim dal vic do srac*k
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stojíš na opačné straně. A za druhé, je to víc rozmazané jak to první..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak, jsme s astřičkou kompletně připravení na zimu, dostala vosk, já bundu. Dostala zimáky já nový boty na zimu ted to ještě přečkat a zase na letní
PS: akorát ted jezdím jak trotl, protože stěma novýma botama se mi nějak hůř šlapou pedály asi síla zvyku ..
PS: akorát ted jezdím jak trotl, protože stěma novýma botama se mi nějak hůř šlapou pedály asi síla zvyku ..
Zvykneš si. Já v práci řídím v kanadách
- BikerMarius
Já strašně nerad řídím v blbejch botech na řízení. Na oblíbených botech mam podražku ošoupanou od spojky
Ja si pamatam ako mi vadilo soferovat v topankach k obleku ...a ked som isiel na "stuzkovu" (mali sme sraz s ucitelmi a potom sme vysli do mesta v oblekoch ) tak som soferoval v teniskach ....problem bol ze som mal vtedy PUMA cervene tie ferrari...a ked som vystupil na benzinke vsetci cudne pozerali cierny oblek a krvavo cervene Pumy
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak nektere zeny taky jezdi v teniskach a pred "firmou" se prezuji do lodicek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To je dobrý, lopaty od nás z dědiny nosí na plesy k saku skejtový botyAdriano2 píše:Ja si pamatam ako mi vadilo soferovat v topankach k obleku ...a ked som isiel na "stuzkovu" (mali sme sraz s ucitelmi a potom sme vysli do mesta v oblekoch ) tak som soferoval v teniskach ....problem bol ze som mal vtedy PUMA cervene tie ferrari...a ked som vystupil na benzinke vsetci cudne pozerali cierny oblek a krvavo cervene Pumy
Ja u maturity taky měl taky černý tenisky.. ty boty k saku sou mastný a to se nevyplatí.. ja to nasebe hodil 2x v životě a ještě počítám jednou na svatbě a nazdar...
Tos mohl jit rovnou v dzinach