Zafira B recenze
- Reklama
Re: Zafira B recenze
JJ to je dobre, me by ale zajimalo jak je na tom panoramaticka strecha v zime, jak pisou ze skripe, jasne ze je treba brat podobny recenze pokud to neni na skodovku s rezervou , ale stejne by me to zajimalo, kdo ji mate jak vam vrze?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
myslíš "cvrčky" jo ty má v autě leckdo, ta střecha pracuje, někde se tu o tom psalo mě zase převažně v zimě cvrčí při rozjezdech ruzně přístrojovka a celá palubka. Řekl bych že je to ale stavem komunikací.Na zapadě pojem "cvrčci" asi moc neznají
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Strecha sama o sobe (aspon me) v zime nevrze, jen kdyz otviram prihradky tak nektery trosicku vrznou (jen v zime a nevyhratym aute). Jinej problem je ze se to auto v lete na slunci silene hreje ikdyz jsou zatazeny roletky... Diky klime to zase tak ohomnej problem neni ale prijemny to taky neni.
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
"první dojem " What CAR - 2005 - Vauxhall Zafira - v angličtině máte tam motory 1.9 atd - jen ty první co se do nich dáváli - dávám spíš vzpomínkově mám i v lepším rozlišení či pdf
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
V zítřejším AutoTipu v rubrice autobazar, recenze Zafiry B
Dobre vedet, koupim naskenuju
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
To jsem zvědavej co se dočteme stotisícovej test astry mně vlastně přesvědčil že koupit Háčko nebude špatný rozhodnutí
Dá se někde najít ten 100 tis. test?
JJ sem s nim