Starsi Hacko full vybava nebo novejsi a "socka" ?
Re: Starsi Hacko full vybava nebo novejsi a "socka" ?
Taky jsem volil starší ale lepší výbavu. Stejně sem volil v lednu i já, 2005, dobrá výbava a najeto 39000km, stála mě 220 000kč. Byla teda z českého bazaru ale ten jí stáhl z Německa a první majitel byl ročník 46. němec zatím si nestěžuju...
- Reklama
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar pani,
To Juray: Videl si original technicak, alebo len scan, alebo fotokopiu? Ak si nevidel original nemecky technicak tak na kopie som videl program (ako program na vyplnovanie podacich listkov a pod. - oscanovany prazdny a do spravnych miest napisana hodnota) .... do ktoreho len napises udaje ktore potrebujes (VIN, Meno ... rok narodenia) a potom si to vytlacis ... A zrazu mas v technicaku 60 rocneho dedu ...
Podobne sa vyrabaju aj servisne knizky! Tie su dobre overitelne priamo v Opli ... ked som kupoval VB tak predchazajuci majitel mal plny servis v Opli a ked som tam prisiel tak mi vytlacili X stran servisu ... presne kazdu malickost / datumy / ceny ... Neviem kolko som za to platil ale nebolo to vela - myslim si do 1000Kc.
Prajem pekny den.
M.
To Juray: Videl si original technicak, alebo len scan, alebo fotokopiu? Ak si nevidel original nemecky technicak tak na kopie som videl program (ako program na vyplnovanie podacich listkov a pod. - oscanovany prazdny a do spravnych miest napisana hodnota) .... do ktoreho len napises udaje ktore potrebujes (VIN, Meno ... rok narodenia) a potom si to vytlacis ... A zrazu mas v technicaku 60 rocneho dedu ...
Podobne sa vyrabaju aj servisne knizky! Tie su dobre overitelne priamo v Opli ... ked som kupoval VB tak predchazajuci majitel mal plny servis v Opli a ked som tam prisiel tak mi vytlacili X stran servisu ... presne kazdu malickost / datumy / ceny ... Neviem kolko som za to platil ale nebolo to vela - myslim si do 1000Kc.
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Teď si přesně nevzpomínám ale víš že asi ne... Ono je to takle ale pomalu se vším... dneska by se nedalo věřit pomalu ničemu. Je to možný že to měl děda, ale třeba taky ne. Ve finále to mě už tak netankuje Auto bestak kůli tomu prodávat nebudu
Kazdy kdo si koupi novy auto musi napsat nakej trapnej komentar k tomu kdo si koupil jety ale usetril
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- DeepThroat
Já bych osobně doporučil starší verzi, asi 05-06, sice nemá novou masku ale v té době byla výbava Elegance a ta si myslím měla vše co přesně teď využiju a líbi se mi.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Ak si kúpiš "novú socku" tak po týždni ťa bude srať že niečo nemáš a ak si kúpiš "jetý" tak pri prvom probléme budeš nadávať že si nekúpil "novú socku", rozhodnúť sa ale musíš už ty.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Asi takKesi píše:...
Problém je u ojetiny hlavně v tom, že si nikdy nemůžeš být úplně jistý, jestli je všechno v pořádku nebo tak, jak si myslíš.
Jasný, můžeš koupit dobrej kus, být X let spokojenej a mnout si ruce, ale v této věci jsem skeptickej, a to i z důvodu vlastní zkušenosti.
U novýho člověk sice přeplatí, ale někdo má radši, když ví, že je to funglofka a vše je, jak má být.
Pokud se za stav "super" ojetiny můžeš zaručit, tak bych se nějaké třeba rok staré s pár tisíci najetými km nebál.
No jelikoz novy auto jsou vyhozeny prachy, a na rok stary auto fakt nemam, limit mam tak tech 200t plus minus, takze vyhraje asi ten starsi model, navic predstava ze mi nove auto nekdo poskrabe, coz neni problem bohuzel pac parkuju pres den v centru mesta a pres noc na sidlisti tak novy opravdu ne uz kvuli tomuto taky. Diky vsem za postrehy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díval jse m se na inzeráty a tech aster je tolik že máš z čeho vybírat!
No ale s automatem kombik beno ne stribrny zadny, koukam ale do rise, v CR to je chuda vybava vesmes vse i kdyz levnejsi.