Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Vyrůstal jsem v době hesel "Republice více práce.." na "bilboardech" a úsloví kdo nekradě okrádá svou rodinu po hospodách.. Mohl bych snad udělat své rodině to, že bych pro ně nechtěl to nejlepší, když jsem "u lizu" ? Přeci o tom je moderní tržní hospodářství - utrž co můžeš a co se ti nabízí.. Bych byl za blbce kdybych byl jiný. A stejně by na mě lidi jako na politika nadávali. Tak co bych se žinýroval..
Zafira 1.9 DT 88 kW 2007
- Reklama
Ale to je v poho,nebylo to nic proti Tobě,navíc jsem v té době vyrůstal taky,takže jsem v obraze.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Vidis a ja vyrustal v devadesatych a na prelomu noveho tisicileti (22) a ted sem sel znovu studovat protoze sem v praci nevidel budoucnost. Neb kdyz budu na vyssi pozici budu moci vic krast btw. zafiru uz bohuzel nejezdim ale snad me kvuli tomu nevyhodite z fora
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Kvůli pohledu na politiku není důvod se hádat nebo se cítit dotčený. To je jako náboženství, každý má právo na své To Vencator - vždycky a ve všech režimech, je lepší člověku býti "výš" než níž Akorát revoluce to hatěj Ale revoluce opravdové, ne ty sametové a "demogratické". A studium schvaluji.. Je to výborná investice. I kdyby neměla sloužit jen k lepším možnostem hmotné saturace
Zafira 1.9 DT 88 kW 2007
Já se v současný době brojení proti integraci vůbec nedivím. Bruselský komunisti jsou snad ještě horší než ty co jsme tu měli a soustavně posledních několik let ničí konkurenceschopnost evropy nesmyslnejma regulacema. A s tím mlaskaním na tom nejsou o nic líp, možná to tam funguje trochu jinak, ale korupce tam jede taky...azo píše:Proč i teď brojej proti větší integraci s EU ? Vůbec ne kvůli marmeládám a rumu, ale k kvůli tomu, aby nebyl, kdo by jim mohl "shora" diktovat, že teď už mlaskaj moc
Tak jsem se byl podívat v Drážďanech na výrobu Phaetonů. http://www.glaesernemanufaktur.de/
Ano, působivý, ale v podstatě je to jen skládání velkýho Merkura
Inzerujou ruční práci, ale.... ručně berou z vozíku jednolivý díly a pomaličku je šroubujou do kastle. Je to opravdu výborně logisticky zmáknutý a taková fajnovka je, že na montážním stolku mají hoši akušroubováky, který si sami nastaví moment utažení podle toho, kterej díl ten človíček montuje. Pípne skenerem na čárovej kód kastle, na monitoru se mu objeví seznam položek, dílů, který má do auta namontovat a v jakym pořadí, vezme tedy ten první a šroubovák už ví, jak moc utahovat.
Podívaná opravdu pěkná, ale fakt dělaná pro oko. Jedno auto od příjezdu kastle do nastartování motoru trvá dvě a půl směny, tedy 20h. V klaiscký fabrice by to trvalo maximálně poloviční dobu, protože ti hošani jsou jak zpomalenej film
Ano, působivý, ale v podstatě je to jen skládání velkýho Merkura
Inzerujou ruční práci, ale.... ručně berou z vozíku jednolivý díly a pomaličku je šroubujou do kastle. Je to opravdu výborně logisticky zmáknutý a taková fajnovka je, že na montážním stolku mají hoši akušroubováky, který si sami nastaví moment utažení podle toho, kterej díl ten človíček montuje. Pípne skenerem na čárovej kód kastle, na monitoru se mu objeví seznam položek, dílů, který má do auta namontovat a v jakym pořadí, vezme tedy ten první a šroubovák už ví, jak moc utahovat.
Podívaná opravdu pěkná, ale fakt dělaná pro oko. Jedno auto od příjezdu kastle do nastartování motoru trvá dvě a půl směny, tedy 20h. V klaiscký fabrice by to trvalo maximálně poloviční dobu, protože ti hošani jsou jak zpomalenej film
Phaeton nikdo nekupuje, tak si musi praci setrit. Aby sefove nepoznali ze nemajincomdelat
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
takhle se to dela i ve skodovce myslim ze v tom rozdily nejsou..musi to byt dost zjednoduseny a vse hlidany ruznejma pocitacema atd protoze najit fakt dobry lidi co rozumi autum a vedi o co jde je fakt slozite...
Opel Astra OPC
Pani prosim Vas mam taku otazocku.
29.11. idem na operaciu s kolenom, teda den predtym odstavim Astru vedla domu pod pristresok. Mesiac budem mat barle cize soferovanie nehrozi. S autom jazdim u nas len ja,nikto iny a tak v podstate mesiac bude stat. Kedze ide o december mam troska obavy aby po tom mesiaci auto bolo pojazdne. Poradite nieco ako prevenciu , existuje vobec nejaka? Diky moc
29.11. idem na operaciu s kolenom, teda den predtym odstavim Astru vedla domu pod pristresok. Mesiac budem mat barle cize soferovanie nehrozi. S autom jazdim u nas len ja,nikto iny a tak v podstate mesiac bude stat. Kedze ide o december mam troska obavy aby po tom mesiaci auto bolo pojazdne. Poradite nieco ako prevenciu , existuje vobec nejaka? Diky moc
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Natankuj plnou nádrž (nejlépe ještě přidat zimní aditivum), vydělej a nabij baterku, a pak ji dej někam do tepla. Protože máš diesel, možná by stálo za to odvodnit palivový filtr. Jinak mě nic dalšího nenapadá.