Starsi Hacko full vybava nebo novejsi a "socka" ?
Starsi Hacko full vybava nebo novejsi a "socka" ?
Zajimalo by me co preferujete? Ja uz jsem poucen z Gecka ktery moc vybavy nemelo a musel jsem to tam dodelavat, tak premyslim ze je lepsi koupit auto sice starsi (2004-2005) ale minimalne NJOY pripadne Cosmo verzi nebo novejsi (2006-2007) ale chudsi co se vybavy tyce? Jsem pro variantu A, samozrejme cim min najeto tim lip
I kdyz do Hacka uz jde dost veci dodelat jednoduseji, viz. Tempomat atd.
I kdyz do Hacka uz jde dost veci dodelat jednoduseji, viz. Tempomat atd.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Re: Starsi Hacko full vybava nebo novejsi a "socka" ?
Zdar,
Nie je tam moznost ktoru by som vybral ... Novsiu s dobrou vybavou. Vsak je lepsie byt bohaty a zdravy ako chudobny a chory...
Uz som pouceny z minulosti a vravim si ze nie som taky bohaty a kupoval lacne veci ... lebo si ich za kratky cas musim kupit este raz a v konecnom dosledku ma to vyjde drahsie ...
Predpokladam ze probem su financie ... tak si pockaj pol rok a kup novsiu s dobrou vybavou ...
Prajem pekny den.
M.
Nie je tam moznost ktoru by som vybral ... Novsiu s dobrou vybavou. Vsak je lepsie byt bohaty a zdravy ako chudobny a chory...
Uz som pouceny z minulosti a vravim si ze nie som taky bohaty a kupoval lacne veci ... lebo si ich za kratky cas musim kupit este raz a v konecnom dosledku ma to vyjde drahsie ...
Predpokladam ze probem su financie ... tak si pockaj pol rok a kup novsiu s dobrou vybavou ...
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
rozhodně astru po faceliftu a většina jich je s klimou, el okna maj všechny a el zrcátka snad taky ostatní drobnosti jako třeba tempomat, palubák nebo koženej volant si seženeš nový za pár šupů a lepší než když tam ten koženej volant už bude a bude pěkně umaštěnej astru kombi po faceliftu seženeš kolem 200 což neni tak strašný
jen tak mimochodem, jeden novej koženej volant mam
jen tak mimochodem, jeden novej koženej volant mam
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Od kdy byl ten FL? od 2007? koukam na mobile.de ale jak uz me znate chci opet automat a beno
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jo od roku 2007
A rovnou od ledna nebo to je az od urcityho mesice at vim na co koukat?
no asi od modelu 08 thn někdy od půli roku 2007
sice jsem hlasoval pro starší a vybavenější, rok sem rok tam. Pokud to již není rozdíl roku před a po FL. záleží na dalších okolnostech km, majitelé, původ, myslím jestli koupíš u nás v ČR od důchodce najeto 30 tis 2005 v plné a nebo opět v plné rok 2007 najeto možná stejně z DE bez servisky bez původu a po asi 3 majitelích, je to moc relativní. já radši od duchny v super stavu klidne o 3 roky starší. než vyběhanej dovoz.
můj názor
jen aby mě někdo nekamenoval. já koupil před 3 metrama 220tis kč témeř v plné combi 1,9 najeto 120tis km poctivých, kontrolováno přes tech a jednotku motoru, koupeno v čr a servis OPEL. vykoupena protihodnota v BS Brno.
samozřejmě se něco na autě posralo a neco se i posere ale to je osud.
můj názor
jen aby mě někdo nekamenoval. já koupil před 3 metrama 220tis kč témeř v plné combi 1,9 najeto 120tis km poctivých, kontrolováno přes tech a jednotku motoru, koupeno v čr a servis OPEL. vykoupena protihodnota v BS Brno.
samozřejmě se něco na autě posralo a neco se i posere ale to je osud.
Kawasaki Meanstreak VN 1500 rv.2005
Opel Astra H 1,9 cdti rv.2006
Opel Astra H 1,9 cdti rv.2006
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
To Big Boss: Ty si kupil od BS Brno auto. A tvrdili ze rucia za km, a stav. Aj ja som chcel, pekneho Oplika Vectru C 10/2006 (model 2007) dovoz z DE ... rucili za vsetko - vsak preto maju tak premrstene ceny ... az dovtedy kym som to auto nenasiel na nemeckych strankach ... Po prichode do CR omladlo takmer o 80 000km ... Vsak kto by si myslel ze sa da za 2.5 roku najazdit takmer 150 000km. A oni dali este povodne nemecke fotky ... a ked som im ukazal stranku tak uz boli aj neprijemny ... takze ruky prec od nic ... aspon to je moja skusenost. A vtedy som sa rozhodol pre nove auto Insignia / Astra. Rozhodli financie - teraz trochu lutujem.
Prajem pekny den.
M.
To Big Boss: Ty si kupil od BS Brno auto. A tvrdili ze rucia za km, a stav. Aj ja som chcel, pekneho Oplika Vectru C 10/2006 (model 2007) dovoz z DE ... rucili za vsetko - vsak preto maju tak premrstene ceny ... az dovtedy kym som to auto nenasiel na nemeckych strankach ... Po prichode do CR omladlo takmer o 80 000km ... Vsak kto by si myslel ze sa da za 2.5 roku najazdit takmer 150 000km. A oni dali este povodne nemecke fotky ... a ked som im ukazal stranku tak uz boli aj neprijemny ... takze ruky prec od nic ... aspon to je moja skusenost. A vtedy som sa rozhodol pre nove auto Insignia / Astra. Rozhodli financie - teraz trochu lutujem.
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
Ja mam 4mesiac 2007 a uz je po facelifte.milosh píše:A rovnou od ledna nebo to je az od urcityho mesice at vim na co koukat?
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus