Opel Zafira B vs. Chevrolet Orlando
Re: Opel Zafira B vs. Chevrolet Orlando
Hmm leda nejaky new motory prevzate od opla co vim a novejsi navi, jinak asi nic zatim.
Kazdopadne by me zajimalo zda nekdo nemate toto zmereno u zafiry, jen pro porovnani, diky
Kazdopadne by me zajimalo zda nekdo nemate toto zmereno u zafiry, jen pro porovnani, diky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Pokud nebude někdo rychlejší,tak Ti to změřím řekněme do týdne,dřív se k tomu nedostanu.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
OK v pohode stejne letos vozovy park pravdepodobne menit nebudeme
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Už víš pro co jsi se rozhodl, nebo pořád zvažuješ?!
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Spis misto auta pojedem na poradnou dovcu, auto jsou stejne vyhozeny prachy
Psal jsem pristi rok nejdrive, tak uvidim.
Psal jsem pristi rok nejdrive, tak uvidim.
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Ano s tebou plně souhlasím taky to tak máme v plánu někam vypadnout, nyní již máme téměř auto doplacené, tak můžeme vymýšlet jiný "chujoviny" a příprava na děcko. Kam, uvidí se okolo vánoc a dál.
Takže pevně rozhodnut zatím nejsi, hlavně se rozhodni správně ať si pak nedrbeš hlavu:)
Když to budeš odsouvat nakonec se rozhodneš pro uplně jiný vůz a i třeba jiné značky.
Takže pevně rozhodnut zatím nejsi, hlavně se rozhodni správně ať si pak nedrbeš hlavu:)
Když to budeš odsouvat nakonec se rozhodneš pro uplně jiný vůz a i třeba jiné značky.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Me ale nic nenuti jezdi nam obe astry takze pohoda, pokud by mi treba hacko dojezdilo pak to bude aktualni ale zatim vse ok tuktuk na drevo
Miloši po shlédnutí tohodle videa jsem o to víc přesvědčenej, že Zafira....
Plasty šílený, ale dají ze přežít, co bych ale nepřežil jsou zadní sedačky a prostor na nich a trága je nastupování do poslední řady. Jasně, lezeš tam jen výjmečně, ale.......
Plasty šílený, ale dají ze přežít, co bych ale nepřežil jsou zadní sedačky a prostor na nich a trága je nastupování do poslední řady. Jasně, lezeš tam jen výjmečně, ale.......
No ja ho samozrejme nejdu kupovat zitra, jen jsem psal ze se mi libi, je novejsi designove originalnejsi i kdyz ty hrany se nemusi kazdymu libit a napr. v teto "barve" (folie) je to hoodne good.
TO jo,tady mu to sluší.Je ale pravda že na zadní sedačky je katastrofa nalézání.Prolezli jsme ho důkladně s kámošem loni v Lounech na autosaloně.U mě by vyhrála Zafira,ale samozřejmě každého názor